PlayStation Store Update - Guacamelee & Ninja Gaiden 3

Article
door Wouter
woensdag, 10 april 2013 om 18:15
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week kunnen we aan de slag met Guacamelee, een nieuwe cross-buy game voor de console en handheld. Daarnaast maakt Ninja Gaiden 3: Razor's Edge zijn intrede in de virtuele winkel. Wat betreft gloednieuwe toevoegingen is de update van deze week hiermee een beetje mager, maar daar krijgen we wel de PlayStation Declassified uitverkoop voor terug. Een flinke lading games die tegen een gereduceerde prijs uitgelicht worden. Wat dacht je van titels als Hitman: Absolution of de nieuwe Aliens: Colonial Marines. En heb je een Plus-lidmaatschap dan krijg je nog een extra tien procent korting.
Guacamelee (€12,99)
In Guacamelee reis je af naar de andere kant van de wereld voor het warme Mexico. De boer Juan Aguacate die hier woont ziet op een dag dat de dochter van El Presidente wordt ontvoerd door een kwaad skelet. Waar anderen rustig verder gaan met hun werk besluit Juan het heldenpad te betreden en de vrouw in nood te redden. De game stelt je in staat om te wisselen tussen twee dimensies, een voor de levenden en een voor de doden, om zo de slechterik te stoppen. Verder kun je ervoor kiezen om het verhaal alleen of samen met een vriend te doorlopen op de PlayStation 3 of Vita.
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (€39,99)
Ninja Gaiden 3 ligt al een tijdje in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en begin dit jaar kwam de game ook naar de Wii U in de vorm van Razor's Edge. Maar naast de oorspronkelijke game beschikt deze versie echter ook over een paar extra's. Om de overige console-bezitters ook tevreden te houden komt deze exclusieve versie nu ook naar de PlayStation 3. Deze extra editie brengt onder andere nieuwe wapens en aanvallen met zich mee en ook het karakter Kasumi zal nu speelbaar zijn. De Wii U-versie beloonden we in de recensie een paar maanden geleden met een nette 7,0.
Aliens: Colonial Marines (€29,99)
Een van de games die we terug vinden in de PlayStation Declassified uitverkoop is Aliens: Colonial Marines. De stille jagers uit dit spel kennen we natuurlijk allemaal van de Alien filmreeks en ook op de PlayStation 3 zijn de wezens geen onbekenden. In dit avontuur reis je met de Amerikaan Christopher Winter af naar de planeet LV-426. Het is zijn taak om de verschillende mariniers die hier vermist zijn, terug te vinden en te redden. Een missie die natuurlijk gepaard gaat met flink wat xenomorphs, maar ook de bekende Weyland Company bewijst voor flink wat tegenstand te kunnen zorgen.
Hitman: Absolution (€23,99)
Het recente Hitman: Absolution maakt ook deel uit van de PlayStation Declassified uitverkoop en brengt weer een nieuw avontuur van moordenaar Agent 47 naar je beeldscherm. Deze keer ontfermt de agent zich over het jonge meisje Victoria dat eveneens een experiment is van de Agency. Het is haar lot om een nog betere moordenaar te worden dan Agent 47. Een toekomst die je natuurlijk geen enkel kind toewenst. Als Agent 47 zul je je dus van je beste kant moeten laten zien en beter sluipen en moorden dan ooit. In de recensie waren wij erg te spreken over dit nieuwe deel in de Hitman serie en gaven het een 9,0.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuw materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws