PlayStation Store Update - FIFA 13 en F1 2012

Article
door Wouter
donderdag, 13 september 2012 om 9:21
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week kunnen we aan de slag met een demo waar waarschijnlijk heel veel mensen naar uit kijken. Eind september komt er een nieuwe FIFA-game aan en zoals te verwachten krijgen we van te voren eerst een voorproefje hiervan mee naar huis. Daarnaast is er vanaf 18 september de mogelijkheid om weer eens lekker te griezelen met de demo van Resident Evil 6. Kortom er is deze week genoeg te doen voor de gamer die zijn geld wil uitsparen voor de toptitels van later dit jaar.
Red Johnson’s Chronicles: One Against All (€7,99)
Sommigen zullen het zich nog wel herinneren, maar vorig jaar verscheen de puzzelgame Red Johnson's Chronicles. Het vervolg op dit spel is vanaf vandaag verkrijgbaar en belooft weer een aantal nieuwe aangrijpende mysteries op je scherm te toveren. Het spel brengt een grimmige sfeer met zich mee, maar ook de nodige humor. Spelers kruipen in de huid van Red die op zoek gaat naar zijn ontvoerde broer. Door middel van verschillende puzzels op te lossen kom je steeds een stap dichter bij het oplossen van de misdaad. Hoe dat precies uitpakt zie je in onderstaande trailer.
Demo: FIFA 13
Zoals gewoonlijk is er vlak voor de release een demo te vinden van de nieuwste telg binnen misschien wel dé bekendste voetbalserie. We hebben het natuurlijk over FIFA 13. In deze demo kun je met maar liefst vijf verschillende teams aan de slag: AC Milan, Arsenal, Dortmund, Juventus en Manchester City. Wij zijn al meerdere keren aan de slag geweest met deze titel en wij waren onder andere tevreden over de carrièremodus. Deze is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Voor meer informatie omtrent deze modus en meer kun je terecht bij onze impressie.
Demo: F1 2012
Aangezien demo's deze week de show stelen zullen we er ook met een afsluiten. Eind september ligt de racegame F1 2012 in de winkels, maar nu kun je alvast een voorproefje krijgen van dit racespektakel. Het vorige deel zat al erg sterk in elkaar dus veel veranderingen op het gebied gameplay zullen er niet te vinden zijn. Verbeteringen daarentegen wel. Alles belooft nog verder te zijn afgewerkt en de hele race ervaring daarmee nog realistischer. Een demo die dus ook zeker het proberen waard is.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor al het andere dat deze update met zich meebrengt kun je terecht op het PlayStation Blog.