PlayStation Store Update - BioShock Infinite DLC & Cloudberry Kingdom

Article
door Wouter
donderdag, 01 augustus 2013 om 10:00
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!
Een nieuwe week, een nieuwe PlayStation Store update. Een goed gevulde update wel te verstaan wat eigenlijk best wel goed uitkomt omdat het weer de afgelopen dagen de zomer geen eer aan doet. Gelukkig is er deze week weer reden genoeg om achter je console te duiken en met name de fans van BioShock Infinite wacht een aangename verrassing. Het eerste DLC pakket is zoals jullie weten vandaag namelijk beschikbaar.
Cloudberry Kingdom (€9,99)
Denk je aan moeilijke games dan zul je al snel denken aan iets als Dark Souls, maar Cloudberry Kingdom hoopt dat soort titels ver achter zich te laten als het aankomt op moeilijkheid. In deze 2D platformer neem je de controle over een door jou zelf gecreëerde held die het in de meest gevaarlijke levels moet zien uit te houden. Het doel is om het einde van een level te bereiken, maar er zijn talloze obstakels, vijanden en afgronden die dat proberen te voorkomen. Omdat het met één klap al game over is, kun je je voorstellen dat je flink wat geduld nodig hebt bij het spelen van deze game. En voor diegene die de uitdaging nog groter wil maken voor zichzelf zijn er ook nog eens allerlei edelstenen verspreid die je kunt verzamelen. En als het dan allemaal toch te veel wordt dan kun je verder gaan in de co-op modus voor nog wat extra vertier.
Narco Terror (€9,99)
Narco Terror is een actiegame waar iemand als Arnold Schwarzenegger nog wat van kan leren. Deze top-down shooter plaatst je in een aantal van de meest actievolle situaties terwijl de explosies je om de oren vliegen. Je kruipt in de huid van Rick Quinn die op een missie is om zijn dochter te redden van een machtige drugsdealer. Met zijn verleden als Special Ops soldaat gaat Quinn het gevecht met open armen tegemoet wat resulteert in over de top actie zoals we dat in de jaren '80 zagen. Quinn maakt hiervoor gebruik van een hele partij wapens die je weer kunt upgraden met het geld dat je verdient door de wereld om je heen in puin te leggen. Klinkt dit als jouw pakkie an of wil je de game liever eerst even uitproberen dan kan dat met de demo.
BioShock Infinite - Clash in the Clouds (€4,49)
BioShock Infinite heeft zich nu al bewezen als een ervaring die je nooit meer zult vergeten, maar veel mensen zullen ongetwijfeld nog lang niet klaar zijn met deze unieke game. Voor die mensen komt Irrational Games met wat extra downloadbare content en de eerste uitbreiding is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het Clash in the Clouds pakket voegt niets toe aan het verhaal maar geeft je in plaats daarvan de kans om je vaardigheden te testen in allerlei uitdagingen. In vier nieuwe mappen kun je helemaal los gaan met Vigors, Tears, Sky-Lines en een hoop verschillende wapens. Wanneer je genoeg uitdagingen behaald, krijg je daarnaast ook nog nieuwe Voxophones, Kinetoscopes en nog veel meer. De volgende uitbreiding, genaamd Burial at Sea, verschijnt binnenkort ook.
En dat was het weer voor deze week. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we terug met weer een nieuwe PlayStation Store Update en in de tussentijd kun je voor al het nieuws van deze week terecht op het PlayStation Blog.