Kies de XGN Community Game van de Maand

Article
woensdag, 31 juli 2013 om 16:00
xgn google image
Elke maand komen er een hoop games uit, en hoewel wij al druk bezig zijn met het scheiden van de goede en slechte, zijn wij ook benieuwd naar jullie mening. Daarom komen wij voortaan aan het eind van de maand met een nieuwe rubriek: XGN's Community Game van de Maand.
In deze nieuwe rubriek kun je op het forum je stem uitbrengen op de game die jij de afgelopen maand het beste vond. De game met de meeste stemmen wint natuurlijk, maar er komt meer bij kijken dan alleen het stemmen. Jullie kunnen namelijk in hetzelfde topic op het forum nog een berichtje achterlaten met waarom die game nu precies moet winnen.
Wanneer wij de XGN Community Game van de Maand vervolgens bekend gaan maken, is het goed mogelijk dat jouw mening tentoon wordt gesteld. Omdat we toch meerdere meningen mee willen nemen, vragen we wel om een korte, maar bondige mening van ongeveer 100 woorden.
Mocht jij dus willen laten zien dat jouw mening de juiste is, dan kun je nu naar dit dit topic op het forum gaan en meedoen. Stem op een van de games die in juli uit is gekomen en laat in hetzelfde topic vervolgens een berichtje achter van ongeveer 100 woorden. In dit berichtje staat waarom de door jou gekozen game XGN's Community Game van de Maand moet worden.

Populair Nieuws