Game releases - augustus 2013

Article
donderdag, 01 augustus 2013 om 11:00
xgn google image
De rustige zomermaanden lijken met de komst van augustus helemaal voorbij te zijn. Nadat er in juni en juli vrij weinig games uitkwamen, is deze maand weer eens een stuk drukker. Neem maar eens een kijkje naar de releaselijst om te bedenken welke games jij wil gaan aanschaffen.
Juli was misschien wel de meest rustige maand van 2013 als het aankwam op games. Gelukkig hadden we last van een hittegolf, en was het dan ook niet het beste weer om binnen te zitten gamen. De dagen dat je toch een nieuwe game hebt opgepakt, was de kans groot dat het een game van Nintendo was. Op de 3DS kon je namelijk aan de slag met Mario & Luigi: Dream Team Bros. en op de Wii U kon je heerlijk je gang gaan met New Super Luigu U en natuurlijk Pikmin 3. PC-gamers konden nog oorlog voeren in Sid Meier's Civilization V: Brave New World of op zoek gaan naar een aantrekkelijke dame in Leisure Suit Larry: Reloaded, maar voor de rest waren het voornamelijk enkele kleine games die nog uitkwamen in juli.
Augustus kan daarentegen nog wel eens een zware maand worden voor jouw portemonnee en je slaap, en dan vooral in de laatste twee weken. In de eerste 14 dagen kun je bijvoorbeeld aan de slag met Cloudberry Kingdom, maar de echte chaos begint daarna pas. Er komen dan een hoop grote games uit als PAYDAY 2, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, The Bureau: XCOM Declassified, Saints Row IV, Lost Planet 3, Disney Infinity en Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Op de PC kun je daarnaast nog aan de slag met Europa Universalis IV en ook de Wii U kun je deze maand weer volop gebruiken met onder andere The Wonderful 101. Om de maand af te sluiten komt er nog een oude bekende terug in Rayman Legends.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform. Onderstaand is het releaseoverzicht voor de komende maand.
Wii
Dag Titel Impressie Recensie
06 Disney Planes: The Video Game
18 Angry Birds Trilogy
20 Disney Infinity Lezen
PlayStation Vita
Dag Titel Impressie Recensie
21 Divekick
30 Rayman Legends

Populair Nieuws