PlayStation Store Update - Army of Two demo & Dead Space 3: Awakened

Article
door Wouter
donderdag, 14 maart 2013 om 10:00
xgn google image
Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week wordt getekend door een nieuwe demo en wel van Army of Two: The Devil's Cartel. Het nieuwste deel in een serie dat ongetwijfeld de meeste bekendheid heeft verworven met de coöperatieve modus die in iedere deel is terug te vinden. Maar dit is niet het enige dat we van ontwikkelaar Visceral Games in de PlayStation Store zien deze week. Het recent verschenen Dead Space 3 wordt ook weer eens voorzien van een stukje extra content met de Awakened DLC. Er is dus weer genoeg te doen de komende paar dagen.
Darkstalkers Resurrection (€14,99)
De wat oudere gamer onder ons zal zich misschien nog wel de arcade serie Darkstalkers herinneren. Deze 2D vechtgames werden in 1994 voor het eerst het leven ingeroepen door Capcom en zal nu in de vorm van een HD-bundel naar de PlayStation Store komen. Dat betekent dat je het tweede en het derde deel uit de Darkstalkers serie ontvangt, namelijk Night Warriors: Darkstalkers Revenge en Darkstalkers 3. Naast het verbeterde grafische jasje bevat het pakketje ook een online modus en voor diegene die nieuw zijn ook een tutorial.
WRC Powerslide (€9,99)
De nieuwste racegame die deze week de PlayStation Store binnenrijdt is WRC Powerslide. Dit arcade spel laat je racen op verschillende plekken in de wereld en brengt maar liefst drie verschillende modi: Quick Race, WRC Tournaments en Multiplayer Quick Race. In totaal zijn er acht rallycircuits om onveilig te maken met je auto en krijg je de beschikking over de vele verschillende power-ups die het spel te bieden heeft. Denk hierbij aan een stofwolk die je op je tegenstanders loslaat of aan een blikseminslag die vijandelijke auto's treft. Een echte arcaderacer dus.
(Demo) Army of Two: The Devil's Cartel
Wanneer je aan de serie Army of Two denkt dan is het eerste dat je te binnen schiet toch wel de coöperatieve modus die de serie bekend heeft gemaakt. Hoewel deze titels zich niet profileren als het beste dat de game-industrie te bieden heeft, blijven het een paar van de weinige games die zich volledig richten op het spelen met een partner. Of dat nu wéer zo leuk is, kun je zelf uittesten met de demo van The Devil's Cartel, het nieuwste deel in de franchise. Onlangs zijn wij ook al met het spel aan de slag geweest en onze ervaring met de over de top actie die het biedt lees je terug in de impressie.
Dead Space 3: Awakened (€9,99)
Voor diegenen die Dead Space 3 hebben uitgespeeld en smachten naar meer worden er nu een paar extra uur aan de singleplayer toegevoegd in de vorm van de Awakened DLC. Je kruipt wederom in de huid van Isaac Clarke voor wie de horror nog lang niet voorbij is. Awakened gaat direct verder waar het verhaal van Dead Space 3 ophoudt en brengt een serie nieuwe vijanden naar het toneel. Daarnaast wordt het voor Isaac en Carver ook nog eens moeilijk om hun verstand te behouden met de vele hallucinaties die de twee heren teisteren. Voor meer informatie kun je terecht bij de onderstaande trailer.
En dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer nieuwe materiaal terug te vinden in de PlayStation Store. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws