Nintendo eShop update: Chasing Aurora en Viking Invasion 2

Article
donderdag, 14 maart 2013 om 9:30
xgn google image
Vandaag staat vooral de 3DS in de schijnwerpers in de nieuwe Nintendo eShop update. De Wii U is erbij in de vorm van een game met korting en een demo. De Wii moet deze week vanaf de kant toekijken.
3DS:
Viking Invasion 2 - Tower Defense en Jewel Master Atlantis 3D zijn de twee nieuwe downloadbare 3DS-titels van deze week. Beide zijn puzzelgames. De nieuwe Viking Invasion kost €7,99 en voor Jewel Master Atlantis betaal je €4,99. Verder kun je vanaf vandaag de retailgame Pets Resort 3D downloaden, dit kost je €29,99.
Verder kun je op de 3DS vanaf vandaag ook aan de slag met de demo van de retailgame Naruto Powerful Shippuden. De demo is uiteraard gratis te downloaden. Tot slot is ook de DSi-game Goony nu beschikbaar in de 3DS eShop. Voor deze platformer van CIRCLE Entertainment betaal je €2,- of 200 Nintendo Points.
Wii U:
Chasing Aurora is afgeprijsd, tijdelijk, dat wel. Tot en met 21 maart betaal je in plaats van €11,99 nu €5,99 voor deze actietitel van Broken Rules. Overigens kun je tegelijkertijd vanaf vandaag ook met de gratis demo van de game aan de slag, dus als de korting je nog niet genoeg verleidt om Chasing Aurora aan te schaffen, probeer dan eerst de demo. Hieronder kun je een trailer bekijken van de game: