PlayStation Store Update - Adventure Time & XCOM: Enemy Within

Article
door Wouter
donderdag, 14 november 2013 om 14:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
We zijn weer halverwege de nieuwe week en dat betekent dat er weer een PlayStation Store Update staat te wachten. In deze update vinden we allerlei personages uit de tekenfilmserie Adventure Time terug. De avonturier Finn betreedt samen met zijn beste vriend Jake de gevaarlijkste grotten en kerkers die ze maar kunnen vinden in Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW! Maar dit is niet de enige kindvriendelijke game die we deze keer terug zien, want ook 's werelds bekendste speelgoed maakt een opkomst in de vorm van LEGO Marvel Super Heroes. Een game waarin het allemaal draait om superhelden en superschurken. Een derde topper deze week is XCOM: Enemy Within. Een uitbreiding die een select publiek heel blij zal maken.
Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW! (€44,99)
Iedereen die een beetje volgt wat er op kanalen als Nickelodeon en Cartoon Network draait, zal de vrolijke vrienden Finn en Jake wel herkennen. Deze twee heren, of beter gezegd jongen en hond, spelen de hoofdrol in de serie Adventure Time en zijn hierin constant op zoek naar spanning en avontuur. Die passie van het duo is nu omgezet in een game genaamd Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW!. Een spel waarin de helden de meest duistere kerkers en grotten opzoeken om al het gespuis dat daar leeft een kopje kleiner te maken. En als ze toch bezig zijn direct de schatten te pakken die daar verborgen liggen.
LEGO Marvel Super Heroes (€49,99)
Iedereen heeft ooit in zijn leven wel eens met de bekende LEGO-blokjes gespeeld en als er één ding is dat na al die jaren wel gezegd kan worden, is dat dit speelgoed tijdloos is. Dit is onder meer terug te zien in het gigantische aantal videogames dat omtrent de bouwsteentjes is verschenen. Nu wordt er weer een nieuwe titel aan de franchise toegevoegd en wel met de superhelden en slechteriken uit Marvel Comics in de hoofdrol. Dat betekent dat je karakters als Spiderman, Thor, Hulk, The Thing en Captain America in actie zult zien, strijdend tegen kwade personages als Dr. Octopus, Galactus en Green Goblin.
XCOM: Enemy Within (€39,99)
Deze week kunnen we ook aan de slag met de uitbreiding XCOM: Enemy Within. De originele game, XCOM: Enemy Unknown, wist gemiddeld goede scores binnen te halen, maar het aantal verkopen viel met iets meer dan één miljoen toch een beetje tegen. De reden hierachter is dat XCOM een game is waar je echt van moet houden en Enemy Within brengt diezelfde filosofie, zoals is terug te lezen in de recensie van Sebastiaan. Alle bekende elementen keren terug, dus het blijft dezelfde turn-based game. Maar voor de fans die er reikhalzend naar uitkijken, zijn er ook genoeg nieuwe dingen die de game weer fris doen aanvoelen.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.