Nintendo eShop Update: Picross en Mega Man

Article
donderdag, 14 november 2013 om 15:00
xgn google image
Terwijl veel Nintendo-fans wachten op de release van grote titels Zelda - A Link Between Worlds - en Mario - Super Mario 3D World - de komende weken, is er genoeg te downloaden om de wachttijd te doden.
3DS
Het verslavende puzzelspel Picross heeft een iets latere releasedatum in Europa dan elders, maar het is nu eindelijk zo ver. Picross e3 (€5,-) zit weer boordevol breinbrekers. In Secret Agent Files: Miami (€7,99) moet je ook puzzelen, maar op een hele andere manier. Je moet hier namelijk de puzzelstukjes vinden, want dit is een adventure-game waarin je op zoek gaat naar bepaalde items. Let op, deze game is niet voor alle leeftijden geschikt.
Wil je liever andere puzzels, die je aan een Rubik’s Cube doen denken, dan is Wakedas (€2,99) een goede optie. Je moet bepaalde rijen zo verplaatsen dat het hele speelveld de juiste kleur heeft. Koopjes scoren kan ook deze week, hoewel het er maar één is: escapeVektor is nu nog maar €6,99 in plaats van €10,-. Een beestenboel op 3DS als het om retail downloads gaat. Er is een Madagascar 3 & The Croods Combo Pack verkrijgbaar voor €34,99 waarin de laatste Madagascar-game zit (die van de derde film) en de mini-game verzameling die The Croods: Prehistoric Party heet. Ook is er My Vet Practice 3D – In the County (€29,99), mocht je dieren liever helpen dan ze zijn.
Wii U
Een fijne virtual console-titel om deze week de Wii U-downloads mee te beginnen, maar er is zo weinig dat het ook al bijna het einde betekent. Mega Man X2 (€7,99) verschijnt, de tweede game in de Mega Man spin-off. Misschien zit jij meer te wachten op wat meer realistische actie? Dan is Splinter Cell Blacklist misschien wat voor jou. Deze titel was al te downloaden, maar is nu blijvend in prijs verlaagd van €69,99 naar €44,99. Schrik niet, maar dit was het alweer voor wat betreft Wii U. Heel veel plezier!