10 toffe PlayStation Store sales voor minder dan 10 euro

  Dit zijn de 10 beste PlayStation Store sales voor minder dan tien euro. De lente breekt door en toch moeten we binnen blijven. Sony verzacht het leed met een Mega Maart Sale. Wij sommen de beste aanbiedingen voor je op!

  Natuurlijk kijken we niet alleen naar de prijs, maar vooral naar hoe leuk een game is om te spelen en wat je allemaal krijgt in vergelijking met hoeveel de game kost. Zonder verder oponthoud is het dan ook tijd om te beginnen met deze lijst met de beste PlayStation Store sales voor minder dan 10 euro!

  Tour de France 2017 (3,59 euro)

  Het is nog erg onzeker of de Tour de France dit jaar door kan gaan. Daarom beginnen we dit lijstje met een goede vervanging, namelijk zelf rijden! Digitaal dan, want voor minder dan vier euro kunnen we virtueel op de fiets klimmen en de tocht door het Franse landschap maken onder weg naar Parijs.

  Deel 2017 is natuurlijk een aantal jaar oud, maar op de renners en teams na is er in de jaren eigenlijk niet zo heel veel veranderd aan deze game. Je kan natuurlijk de Grote Ronde zelf rijden, maar ook een aantal klassiekers proberen op je naam te schrijven. Goed gebruik maken van je team en een balans tussen energie sparen en op het juiste moment tempo maken zijn de sleutel tot winst.

  Malicious Fallen (6,99 euro)

  Malicious Fallen is een remaster van de PS3 game van 2011. Deze game is niet makkelijk en gooit je meteen voor de leeuwen: de game is een eindeloze serie boss-battles. Je kan zelf kiezen in welke volgorde je de eindbazen wil proberen te verslaan, maar sommigen zijn beduidend moeilijker dan anderen en het aantal continues dat je tot je beschikking hebt is beperkt.

  Dat wordt dus tactisch kiezen, aangezien je door eindbazen te verslaan nieuwe skills ontsluit. Die kan je weer goed gebruiken in je verdere gevechten! Malicious Fallen is een visueel spektakelstuk dat helaas vaak over het hoofd gezien is. Nu is je kans om dat recht te zetten!

  Unravel Yarny bundle (7,99 euro)

  Unravel betoverde iedereen op de XGN-redactie van het eerste moment. De game oogde prachtig en straalde plezier uit. In de review kreeg het wandelende bolletje wol dan ook terecht een 9.0. Waar Yarny in het eerste deel nog alleen op pad moest, kreeg hij er in het vervolg een partner bij.

  Dit betekende dat de single-player uitgebreid werd met een co-op mogelijkheid, waarbij de twee wol-poppetjes elkaar opnieuw langs allerlei hindernissen moest zien te leiden. Mocht je Yarny al die tijd gemist hebben, en ook de opvolger Unravel 2, dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Beide delen zijn nu in een pakket aan te schaffen.

  Puyo Puyo Tetris (7,99 euro)

  Puyo Puyo Tetris is een crossover tussen twee arcadegames. Tetris kennen we in het westen natuurlijk, dat is bijna de oer-game met de vallende blokken. Puyo Puyo is een versie van Tetris met bolletjes in plaats van blokken. Deze versie wordt al sinds 1991 door SEGA uitgegeven en is vooral populair in Japan.

  Puyo Puyo Tetris is een crossover versie waar beide spelvormen samengevoegd zijn. De game heeft een heuse verhaallijn waarbij beide puzzelgames op slimme wijze gecombineerd worden. Als je Tetris wel leuk vindt, maar daar toch een keer een wat andere versie van wil spelen en bovendien wel houdt van een bizar Japanse verhaallijn, dan is deze game zeker een aanrader.

  Mega Man X Legacy collection (9,99 euro)

  Mega Man is een langlopende serie games van Capcom. Deze collectie bevat vier delen van de serie: Mega Man X tot en met X4. Ook de andere collecties Mega Man X Legacy Collection 2 en de Mega Man Legacy Collection zijn momenteel in de aanbieding, maar wij kozen voor deze versie.

  In de Mega Man X-serie speel je als Mega Man X, de krachtige opvolger van de klassieke vechtrobot Mega Man en vecht tegen verschillende dodelijke bazen die Mavericks worden genoemd. Deze Legacy Collection edities zijn uitgebreid met een Rookie Hunter mode, waardoor iedereen ze tot een goed einde kan brengen. Daarnaast zijn de games voor zien van veel extras waaronder art galleries, een museum mode en X Challenge, een modus waarin je twee eindbazen tegelijk kan bevechten. Uitdaging genoeg!

  Trials Fusion The Awesome Max Edition (9,99 euro)

  Met een motor de mafste parcoursen rijden, megasprongen maken door brandende hoepels of dwars door instortende gebouwen rijden en dat alles zonder te verongelukken. Dat is Trials Fusion. De Awesome Max versie bevat het hoofdspel en alle maffe uitbreidingen waardoor je een enorme hoeveelheid content voor je kiezen krijgt.

  Ben je de standaard bikes zat? Dan pak je toch een eenhoorn, compleet met kat op de rug! Onder alle gekkigheid en waanzinnige Trails parcoursen zit een topgame die regelmatig nog behoorlijk pittig kan zijn ook. Heb je alle Trials gereden, dan kan je het opnemen tegen je vrienden in de leaderboards of online.

  Assassin's Creed IV Black Flag (5,99 euro)

  Assassin's Creed gaat de woeste zeeën op en omarmt het piratenleven. Als Edward Kenway vaar je met je eigen schip, de Jackdaw, van locatie naar locatie om opdrachten te voltooien. Hoewel het bekende klim- en klauterwerk uit de serie aanwezig is, ligt de focus van Black Flag vooral bij het bootvaren.

  In onze review gaven we deze game een 8,5. Deze game is al vaker in de aanbieding geweest, maar biedt enorm veel content voor zijn prijs en is een van de betere edities uit de serie. Wil je een van de andere delen uitproberen, ook Assassin's Creed Unity en Assassin's Creed Syndicate zijn voor minder dan tien euro te vinden in de PlayStation Store.

  Resident Evil 5 (7,99 euro)

  Resident Evil 5 betekende een behoorlijke trendbreuk voor de Resident Evil serie. De game die eerst uitkwam op de PS3 en Xbox 360 was meer actievol en minder survival horror dan eerdere delen. De graphics maakten een flinke stap voorwaarts, en werden nog verbeterd in de PS4 en Xbox One versies, die ook alle DLC bevat. Dit is het eerste deel in de serie die in co-op modus te spelen valt, dus je kan in deze game samen de strijd aan tegen de bio-terroristen.

  Scribblenauts Mega Pack (9,99 euro)

  Spelen met woorden is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Scribblenauts Mega Pack is uit en een feest voor jong en oud. In onze review concludeerden we al dat je met dit pakket, bestaande uit Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked a DC Comics Adventure bijzonder veel content voor weinig geld krijgt. Wij gaven deze bundel een 7,5 en voor nog geen tien euro is dat een fantastische deal!

  Starlink: Battle For Atlas (9,99 euro)

  Oorspronkelijk bedoeld als toys-to-life game met plastic ruimteschepen, figuren en wapens, kan je met deze versie volledig digitaal aan de slag. In Starlink verken je het Atlas stelsel met zijn planeten. Je kan van planeet naar planeet vliegen of deze planeten zelf verkennen. Je ontmoet verschillende alien-rassen en kan allianties met hen vormen.

  Wij hebben deze game met een 8.0 gewaardeerd en nu je deze game met flinke korting kan aanschaffen is er niets dat je tegenhoudt om de ruimte te gaan verkennen!

  Dat zijn ze, de tien beste aanbiedingen uit de PSN Store op dit moment. Ga jij iets aanschaffen of heb je nog andere leuke aanbiedingen gespot? Laat het ons hieronder weten!

  Assassin's Creed IV: Black Flag

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.