PlayStation Plus games van januari 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De afgelopen twaalf maanden hebben PlayStation Plus-bezitters kunnen genieten van allerlei ‘gratis’ games. Dat waren overigens niet de minste met onder andere Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Just Cause 3, Infamous: Second Son en Until Dawn. Nu mogen we weer uitkijken naar een nieuw jaar aan verrassingen, te beginnen met de PlayStation Plus games van januari!

  Deus Ex: Mankind Divided (PS4)

  Nog geen anderhalf jaar geleden kwam hij uit en nu al is Deus Ex: Mankind Divided gratis te downloaden. Daarmee is deze game redelijk jong en bovendien één van de grotere PS Plus titels van de afgelopen maanden. Adam Jensen keert terug, ditmaal in Praag, om terroristen aan te pakken. Mankind Divided is een RPG en behoorlijk uitgebreide! Met open gebieden, side quests, augmentations om te upgraden en een lang verhaal ben je wel even zoet.

  Batman: The Telltale Series (PS4)

  Fans van het zogenaamde genre ‘interactieve film’ kunnen hun lol waarschijnlijk wel op met Batman: The Telltale Series. Deze episodische game plaatst je in de schoenen en achter het masker van the caped crusader. Niet alleen als de held maak je dingen mee, ook zijn privéleven – voor zover hij dat heeft – als Bruce Wayne staat centraal. Zoals we van Telltale gewend zijn heeft uiteraard elke keuze ook weer een consequentie!

  Sacred 3 (PS3)

  Hack ’n slash game Sacred 3 is één van de PlayStation 3 titels van deze maand. Sluit wat extra controllers aan, want je kan hem met maximaal vier spelers doen. Met een krijger, paladijn, speervechter en boogschutter probeer je de monsterlijke legers van de kwaadaardige Zane te verslaan in 38 stages.

  The Book of Unwritten Tales 2 (PS3, PS4)

  Wilbur, Ivo, Nate en Critter staan centraal in dit point-and-click avontuur. Mortroga is in het eerste deel verslagen, maar de mensen in Aventásia leven nog steeds in onrust. Een duistere kracht verandert het land in een plek van pluche puppies en poppenhuizen. Met een verhaal van meer dan 20 uur is het een leuk zoethoudertje en dankzij de ‘Multi-character’gameplay ook afwisselend.

  Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita, PS4)

  Opgesloten zitten omdat je volgens een scan een grote kans hebt de wet ooit te overtreden, de Psycho-Pass is een uitvinding die het leven van veel mensen een drastische kant op heeft gestuurd. De game is gebaseerd op de anime en speelt zich af tijdens de eerste twaalf episodes, maar richt zich op drie andere personages: inspecteur Nadeshiko Kugatachi, agent Takuma Tsurugi en antagonist Alpha.

  Uncanny Vally (PS Vita, PS4)

  Vorig jaar kwam in januari Resident Evil Biohazard uit, nu valt er voor PS Plus-leden wat te griezelen met Uncanny Valley. De 2D survival-horrorgame mixt puzzelelementen met actie en doet dat in pixel-artstijl. Bewaker Tom werkt ’s nachts bij een bedrijf en begint rond te lopen, waarna hij achter dingen komt die niet voor hem bedoeld zijn.

  Uncanny Valley

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.