PlayStation Plus games juni 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Juni is aangebroken en dat betekent dat de E3 voor de deur staat, maar ook dat er weer een PSPlus update is. Zoals altijd geeft Sony PS4 bezitters met een PSPlus abonnement twee gratis games. Ook deze maand staan er weer twee mooie titels klaar. Dit zijn de PlayStation Plus games juni 2019!

  Borderlands: The Handsome Collection

  De eerste game die Sony je gratis geeft is Borderlands: The Handsome Collection. Deze game komt mooi op tijd, want het derde deel komt er alweer aan. The Handsome Collection bundelt de first person shooters Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Hiermee geeft Sony je de gelegenheid om jezelf alvast klaar te stomen voor het derde deel.

  Ga op avontuur als een van de verschillende karakters in deze twee games die je ongeveer 60 uur bezig houden met alle gekke taferelen op de planeet vol gekke karakters. Naast de twee games krijg je in The Handsome Collection ook nog eens alle DLC van de beide games, waaronder vier extra campaign hoofdstukken.

  Borderlands: The Handsome Collection werd door ons beoordeeld met een 8.7 in de review.

  Sonic Mania

  De tweede game in de PlayStation Plus games juni 2019 update draait om een heel bekend SEGA personage, namelijk Sonic. In de platformer Sonic Mania is Dr. Robotnik weer met een van zijn snode plannen bezig. Als Sonic, Tails en een aantal van hun vrienden moet jij deze plannen zien te dwarsbomen in bekend uitziende levels die compleet nieuw ingedeeld zijn.

  Zo ren, spring en klim je door de Green Hill Zone en verzamel je ringen. De bekende bonuslevels zijn terug in de game en laten je jagen op een Chaos Emerald. Ieder level kent aan het einde een baasgevecht waarin je telkens Dr. Robotnik moet verslaan als hij een van zijn creaties op je afstuurt.

  Sonic Mania kreeg in de review van ons een welverdiende 8.5.

  PlayStation Plus game juni 2019 – Twee ontzettend toffe games

  Dit zijn de twee games waarmee je gratis aan de slag kunt in juni. Het zin twee toffe avonturen die je enerzijds gekke taferelen voorschotelen op een vreemde planeet en anderzijds de wereld van Sonic laten redden van Robotniks snode plannen. Welke game ga jij deze maand spelen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

  Borderlands: The Handsome Collection

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.