Reageer en Win - Metro Exodus (Limited Aurora Edition)

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op de te gekke Metro Exodus (Limited Aurora Edition) voor op de PlayStation 4. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij Vrijkaarten voor John Wick 3: Parabellum en Brightburn weg. Rox maakt de winnaar bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldig spel.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Metro Exodus (Limited Aurora Edition)

  Deze week geven wij in samenwerking met Deep Silver Metro Exodus “Limited Aurora Editon” voor de PS4. Het spel is een survival horror first-person shooter ontwikkeld door 4A Games. Het spel speelt zich af in de post-apocalyptische woestenij van de voormalige Russische Federatie. De speler moet vechten tegen gemuteerde wezens en vijandige mensen. De speler hanteert een arsenaal aan met de hand gemaakt wapentuig dat kan worden aangepast door middel van verzamelde materialen en een crafting-systeem. Het bevat ook een dynamisch weersysteem, een dag / nacht-cyclus en omgevingen die samen met de seizoenen mee veranderen naarmate het verhaal vordert. Het speelt zich af in de loop van een geheel in-game jaar. Het spel kwam uit op 15 februari 2019

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Metro Exodus

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.