PlayStation January Sale - 10 goede aanbiedingen op een rij

Article
vrijdag, 23 december 2016 om 17:16
xgn google image
Vandaag is de PlayStation January Sale van start gegaan en deze uitverkoop komt met korting voor talloze games in de PlayStation Store. Maar liefst 722 items zijn momenteel in de PlayStation Store in de uitverkoop. Een gigantische lijst, maar wat zijn nou de goede aanbiedingen? Dat lees je in deze special.
Volgens Sony is de PlayStation January Sale de grootste uitverkoop die de PlayStation Store ooit heeft gehad. De lijst is in ieder geval wel ontzettend groot, maar zit er wel iets sappigs tussen? Jazeker, en wij hebben tien goede aanbiedingen uitgekozen en op een rij gezet.

10. Assassin's Creed Triple Pack (€ 29,99)

De eerste topaanbieding van de PlayStation January Sale is de Assassin’s Creed Triple Pack. Dit is niet zomaar een bundel, maar bevat Assassin’s Creed Black Flag, Unity en Syndicate voor een prijs van 29,99 euro. Dat zijn dus drie games met in totaal een korting van 70 procent! Let er wel op dat je minimaal 100 GB ruimte vrij moet hebben en in bezit moet zijn van PlayStation Plus.
Ben je dus een enorme fan van geschiedenis of Assassin’s Creed en wil je graag de laatste drie Assassin’s Creed games spelen? Dan is dit een ideale aanbieding die je zeker niet kunt laten lopen. Met deze bundel ga je op avontuur in de piratentijd, de Franse revolutie én de industriële revolutie!
103300

9. Pro Evolution Soccer 2017 (€ 23,99)

Het is al jaren de strijd tussen PES en FIFA over wie zich de beste voetbalgame van het jaar mag noemen. Dit jaar is dat niet anders en nu is Pro Evolution Soccer 2017 voor een aantrekkelijke prijs in de verkoop. Of je nu een absolute FIFA-fan bent of een complete fanaat van PES, deze prijs is zeker aantrekkelijk als met de game aan de slag wilt gaan.
Zo is er nu een korting van 60 procent voor Pro Evolution Soccer 2017 als je in bezit bent van PlayStation Plus. De game kun je binnenslepen voor een prijs van 23,99 euro tijdens de PlayStation January Sale.
103301

8. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (€ 29,99)

Het nieuwste deel van Tomb Raider is nu ook uitgekomen voor de PS4. In deze versie van Rise of the Tomb Raider ga je een tof avontuur aan die prachtig in beeld is gebracht. Alleen voor de omgeving zou je de game al een kans moeten geven.
Ben je een fan van avontuurgames of ben je helemaal verliefd op Lara Croft, dan is dit zeker een aanrader want deze game speelt heerlijk weg.
Nu kun jij voor een goedkopere prijs met de game aan de slag. De game heeft namelijk 50 procent korting en is voor 29,99 euro binnen te halen in de PlayStation January Sale.
103302

7. Destiny: The Collection (€ 29,99)

Wederom is er weer een mooie bundel in de aanbieding. Dit keer gaat het om een Destiny pakket en in deze bundel krijg je de game zelf, de eerste twee expansions, de uitbreidingen The Taken King en Rise of Iron en een personageboost naar niveau 40.
Destiny kwam al een tijd geleden uit, maar kent sinds de release veel uitbreidingen. Deze uitbreidingen zijn samen met de game in één bundel gestopt voor 29,99 euro. Er is sprake van een korting van 50 procent.
Dit is een ideale bundel om aan de slag te gaan met Destiny, zo ben je veel uren zoet met al die content die de game samen met de uitbreidingen met zich meebrengen. Heb je de game nog niet gehaald en zit je al een tijdje te twijfelen, dan is de PlayStation January Sale het perfecte moment.
103303

6. The Witcher 3: Game of the Year Edition (€ 29,99)

Dit jaar kwam een van de beste DLC van het jaar voor een van de beste games van 2015, namelijk Blood And Wine voor The Witcher 3. Deze DLC is een genot om te spelen en voelt bijna als een aparte game.
The Witcher 3 is een van de beste RPG’s van de laatste jaren en bevat een ontzettend goed verhaal die je zeker een keer moet meemaken. Nu is de game ook voor een heerlijk prijsje binnen te slepen.
Voor de spelers die nog nooit The Witcher 3 hebben gespeeld is er namelijk de Game of the Year Edition waarbij je de volledige game met alle DLC, dus ook de uitbreidingen Heart of Stone en Blood and Wine, in één bundel krijgt.
Deze bundel kost nu slechts 29,99 euro in de PlayStation January Sale en daar heb je dus makkelijk tientallen uren plezier mee.
103304

5. FIFA 17 (€ 34,99)

Eerder in deze special kwamen we al Pro Evolution Soccer 2017 tegen. Niet alleen PES heeft grote stappen gemaakt, maar ook FIFA heeft een goede game op de kaart gezet en dat is te merken aan de gloednieuwe engine die erin zit. FIFA behoort ieder jaar weer bij de beste sportgames van het jaar, en ook FIFA 17 is daar geen uitzondering op.
Nu is het voor de sportfans een unieke kans om de game voor een goedkoper prijsje op te halen. Zo krijg je nu 50 procent korting in de PlayStation Store en kun je FIFA 17 voor 34,99 euro binnenhalen. Niet alleen voor de echte voetbalfans is dit een must have, maar ook voor de mensen die minder bekend zijn met de serie.
FIFA is namelijk een echte game die makkelijk te spelen is, maar ontzettend veel verschillende tactieken heeft waardoor jij je eigen manier van spelen kunt vinden. Nu kun je de game in ieder geval voor een goedkoper prijsje kopen tijdens de PlayStation January Sale.
103306

4. F1 2016 (€ 32,99)

Typerend voor de Nederlandse sport in 2016 zijn misschien wel de avonturen van Max Verstappen in de Formule 1. De winst in Spanje en de ontzettend goede rit in Brazilië zorgden ervoor dat hij dit jaar de prijs voor Sportman van het jaar kon binnenslepen.
Gelukkig blijft Formule 1 niet bij de sport zelf. Er is namelijk een speciale serie Formule 1 games die ieder jaar terugkomt, net zoals FIFA en Call of Duty. Dit jaar is het F1 2016 en dit is zonder twijfel een van de beste Formule 1 games van dit moment. Zo kun je de heerlijke inhaalacties van Max Verstappen en Lewis Hamilton nabeleven in een prachtig vormgegeven en lekker speelbare game.
F1 2016 heeft een korting van 52 procent als je in bezit bent van PlayStation Plus. De game kun je nu kopen voor een prijs van 32,99 euro in de PlayStation January Sale.
103307

3. Ratchet & Clank (€ 16,49)

Ratchet & Clank zijn terug van weggeweest en dat doen ze op een goede manier. Er is dit jaar een remake van de klassieke serie uitgekomen die je terugbrengt naar de nostalgische momenten van de originele games.
De game ziet er mooi uit, bevat een leuk verhaal en brengt ook toffe gevechten met zich mee. Ook voor spelers die niet bekend zijn met de serie is het een geweldige game om kennis te maken met de avonturen van Ratchet & Clank.
Deze remake is nu met een gigantische korting te krijgen, als je in bezit bent van PlayStation Plus krijg je namelijk een korting van 52 procent. De game is dan voor 16,49 euro (!) te koop in de PlayStation January Sale.
103308

2. Battlefield 1 (€ 39,99)

De topper van het najaar, Battlefield 1, is de gloednieuwe Battlefield die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze game is een echte topper en dus is het een genot om te zien dat de game in de uitverkoop is.
Battlefield 1 is een shooter van de bovenste plank. De toffe en unieke sfeer met fantastische gevechten zorgt ervoor dat jij zonder problemen uren in de game steekt. Battlefield 1 voelt als een perfecte shooter en is een must voor iedere shooter fan.
Battlefield 1 is op dit moment te koop voor 39,99 euro in de PlayStation January Sale, dit is met een korting van 42 procent.
103309

1. Uncharted 4: A Thief's End (€ 27,99)

De game die door de XGN community bekroond is tot Game van het Jaar heeft ook een heerlijke korting. Deze pracht van een game is het vervolg van Uncharted 3 en heeft ervoor gezorgd dat de lijst met PS4/parels alleen maar groter en sterker is geworden.
In Uncharted 4 stap je wederom in de schoenen van Nathan Drake en ga je op een waanzinnig avontuur. De game oogt prachtig en heeft een ijzersterk verhaal die iedereen met een PlayStation 4 zeker een kans moet geven.
Nu kun jij voor een goedkope prijs Uncharted 4 deze kans geven. De game heeft een korting van 53 procent en is nu te koop voor 27,99 euro in de PlayStation Store. Dit maakt het een uitstekende game die dit lijstje met beste PlayStation January Sale aanbiedingen af kan sluiten.
Welke game ben jij van plan te halen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws