XGN Behind the Scenes - Bloopers, Resident Evil 7 en een Hot Toddy

Article
vrijdag, 23 december 2016 om 18:00
xgn google image
XGN Behind the Scenes is weer hier, want het is weer vrijdag! Deze week maakt Jelle een speciaal Schots brouwseltje dat verkoudheid moet genezen, daarnaast ging hij nog naar een speciaal Resident Evil 7 preview evenement. Ook hebben we deze week weer de gewoonlijke bloopers.
Deze week was onze Rox een beetje verkouden en Jelle kwam met de oplossing: een Hot Toddy. Met dit gekke drankje zou al je verkoudheid moeten verdwijnen. Rox probeert het magische toverdrankje en geeft haar ongezouten mening. Bekijk het in de video bovenaan de pagina!

XGN Behind the Scenes bij het Resident Evil 7 preview evenement

Daarnaast was deze week een speciaal Resident Evil 7 preview evenement. Jelle ging even langs om te dineren met de Baker Family. Hij mocht de game namelijk eventjes spelen en kreeg daarna lekker te eten, geheel in de stijl van Resident Evil 7 natuurlijk. Wat voor gekke gerechten hij hier geserveerd kreeg, kan je in de XGN Behind the Scenes van deze week zien!
Wil je meer XGN Behind the Scenes? Bekijk dan ook de XGN Behind the Scenes van de vorige week waar we het tegen elkaar opnemen in FIFA 17 en een nieuwe action camera testen!