PC games voor Red Dead Redemption 2 liefhebbers - Het verzachten van de wachttijd

  Tot grote teleurstelling van velen is Red Dead Redemption 2 nog niet uitgekomen op de PC. Of de populaire game überhaupt naar de PC zal komen, is nog niet bevestigd door Rockstar Games. Vervelen hoeft in de tussentijd niet met deze PC-games die top zijn voor Red Dead Redemption 2 liefhebbers.

  5. Oddworld: Stranger’s Wrath HD

  Als je de alien easter egg in Red Dead Redemption 2 interessant vindt, valt Oddworld: Stranger's Wrath HD onder de PC-games voor jou. Deze game bevat het Wilde Westen, maar dan met bijzondere aliens. In de game gebruik je hetzelfde premiejager-systeem als in Red Dead Redemption, maar in plaats van te jagen op stoere kerels, jaag je op vreemde aliens. In plaats van te jagen met een pistool, schiet je met een kruisboog kleine, schattige wezens in de vorm van aliens in hun gezicht.

  Deze game is leuk om te spelen voor PC-gamers die nog wachten op de PC-versie van Red Dead Redemption 2. In Oddworld: Stranger’s Wrath kan je gemakkelijk switchen tussen third-person voor bijvoorbeeld puzzels en first-person om te schieten, dus de game is van meerdere markten thuis. Ondanks dat de HD-versie uitkwam in 2012 is het nog steeds een aanrader om de game een keer uit te proberen.

  4. Hard West

  Ondanks dat de graphics niet zo geraffineerd zijn als in Red Dead, weet deze game toch wel je innerlijke cowboy naar boven te halen. De strategiegame heeft een zeer lugubere sfeer waarbij er veel bovennatuurlijke elementen naar voren worden gebracht. Dit zijn vooral duistere elementen, zoals de Dood en de Duivel.

  De Dood en de Duivel veroorzaken veel chaos onder de lokale bevolking in de titel Hard West. Het duistere duo creëert onder andere geesten, demonen en ondode revolverhelden. Dit avontuur is alleen speelbaar op de PC en is gecreëerd door CreativeForge Games. De game kwam op 18 november 2015 uit en is een van de games die jij kunt spelen voordat Red Dead Redemption 2 uitkomt voor de PC.

  3. Call of Juarez: Gunslinger

  Bij Call of Juarez: Gunslinger spat de westernsfeer er vanaf en de game is voor een prikkie in huis te halen. Ondanks dat er een aantal bugs en foutjes in de game zitten, is het jou die paar euro wel waard om in de huid van Silas Greaves te kruipen. Silas Greaves is een ex-premiejager die in een oude kroeg zijn verhalen van vroeger verteld, terwijl jij deze samen met hem herbeleeft.

  Dit is één van de games met een fijn stukje geschiedenis over de oude maffioso en je kan je er een paar uren mee vermaken; dat is toch weer wat gedode tijd voor Red Dead Redemption 2 uitkomt op de PC! Call of Juarez: Gunslinger werd op 22 mei 2013 uitgebracht door Ubisoft en is gemaakt door het Poolse Techland. Wij hebben een Call of Juarez: Gunslinger review geschreven en gaven de game een 7.

  2. Hunt: Showdown

  Deze game is niet helemaal gemaakt voor mensen met het minste geduld, maar als je dit geduld wel hebt, is deze game echt iets voor jou. Aangezien je nog genoeg tijd hebt voor de eventuele PC-release van Red Dead Redemption 2 is het daarom misschien wel juist een van de games die je kunt spelen in de tussentijd.

  Voor de mensen die deze game wel aankunnen, staat er een wilde rit te wachten. Het is een gloednieuwe game-ervaring waarbij sluipen de sleutel naar succes is in combinatie met intense en strategische gameplay. Het is een game waarbij jij je niet snel kunt vervelen en geeft een vernieuwde blik op first-person shooters, waarbij je meestal doodgaat en binnen een aantal secondes weer tot leven komt. Zeker een aanrader om de tijd mee op te vullen! De game kwam uit op 22 februari 2018 en is gemaakt door Crytek.

  1. Fallout: New Vegas

  De nieuwe Fallout 76 is niet helemaal goed ontvangen, maar dat betekent niet dat zijn voorgangers er slechter van zijn geworden. Western vindt zich meestal plaats in het verleden, maar Fallout: New Vegas is het bewijs dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Deze game neemt het wilde westen namelijk mee naar de nucleaire toekomst. Een verschil is wel dat we te maken krijgen met afschuwelijke gedrochten in plaats van leuke dieren.

  Net als Red Dead Redemption 2 heeft Fallout: New Vegas een enorme open wereld met genoeg mogelijkheden en bijzonderheden om te ontdekken. Het heeft misschien niet dezelfde sfeer als Red Dead Redemption 2, maar er zijn genoeg uren die je in deze game kan steken zodat jij niet verveeld raakt voor de eventuele PC-release van Red Dead 2. Bovendien kwam de game al uit in 2010 en is de game nu voor een vriendelijke prijs beschikbaar op Steam. Wij hebben ook een Fallout: New Vegas review geschreven en gaven de game een 8.5!

  PC-games voor Red Dead Redemption 2 liefhebbers

  Hopelijk kun je nu wat tijd doden voordat Red Dead Redemption 2 uitkomt op de PC. Wij hebben Red Dead Redemption 2 natuurlijk al gerecenseerd en gaven de game een 9.8. Lees er meer over in onze Red Dead Redemption 2 review.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.