Paris Games Week 2015 foto's - XGN.nl op de beurs

Article
donderdag, 29 oktober 2015 om 00:56
xgn google image
Woensdag ging de Paris Games Week van start! Een dagje eerder was de Sony persconferentie al, maar nu gingen de zalen open voor het publiek en kon iedereen aan de slag met de nieuwste games.
Gisteren konden jullie ons eerste fotoverslag al zien. Daarin liepen we al even over de beursvloer en gingen we natuurlijk naar de Sony persconferentie. Woensdag was XGN.nl ook op de Paris Games Week om de nieuwste games te spelen. Hier vind je een korte impressie in ons fotoverslag.
Natuurlijk stonden de games in de ochtend klaar voor de duizenden gamers die zouden komen. De Xbox bus was geparkeerd en het Sony uithangbord stond er. De crew bij Battleborn speelt zelf nog even een aantal potjes van de game om de tijd te doden tot het spektakel losbarst.
Xbox One bus
PlayStation Paris Games Week
Battleborn Paris Games Week
80839
Het draait natuurlijk allemaal om de games deze week. En die waren er genoeg! Electronic Arts nam Battlefront mee. Ubisoft staat er met Rainbow Six Siege. En Activision nam de gitaren mee voor het nieuwe Guitar Hero Live.
Dat er flink gegamed zou worden de komende dagen, dat was al snel duidelijk. En dus ook met games die pas over enkele weken - of in sommige gevallen zelfs maanden - in de winkels liggen. Daarvoor kom je naar een gamebeurs!
Battlefront op Paris Games Week
Rainbow Six op Paris Games Week
Guitar Hero op Paris Games Week
Racing op Paris Games Week
80840
Naast Microsoft en Sony is er natuurlijk nog een andere consolemaker: Nintendo! De Wii U werd meegenomen naar Parijs. Het lijkt nog wat rustig op de onderstaande foto's, maar dat komt natuurlijk omdat deze voor openingstijd genomen zijn.
Al snel stonden tal van gamers in de rij om aan de slag te gaan met de Nintendo games. Super Smash Bros, Zelda, Super Mario Maker, ze waren er allemaal bij. En Mario en Luigi? Die liepen zelf ook rond.
Wii U op Paris Games Week
Nintendo op Paris Games Week
Mario en Luigi in Parijs
80841
Naast het spelen van games kun je tijdens Paris Games Week ook de vele presentaties en eSports toernooien bijwonen. Het programma is de hele week gevuld en de zalen zitten vol. League of Legends - een van de grootste games van het moment - neemt uiteraard een grote rol in.
Oh, en dat grote monster hierboven? Dat komt uit Total War: Warhammer, de komende strategie game van The Creative Assembly!
Paris Games Week eSports
Paris Games Week eSports
80842
Aan het einde van de dag wil je natuurlijk niet met lege handen naar huis! Als je tas nog niet vol zit van de goodies, dan kun je zelf ook flink inslaan.
De winkeltjes staan vol met de nieuwste games en andere merchandise. Comics, knuffelberen, statues, petten, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop.
Dit was ons tweede fotoverslag vanaf de Paris Games Week. Binnenkort kun je meer coverage over deze show verwachten, met uiteraard flink wat previews en specials van de gespeelde games.
Paris Games Week merchandise
Paris Games Week merchandise
Paris Games Week merchandise
Paris Games Week merchandise