10 beste trailers tijdens Sony Paris Games Week press conference

Article
woensdag, 28 oktober 2015 om 15:38
xgn google image
De Paris Games Week is op dit moment volop aan de gang en natuurlijk zijn wij erbij om jullie het laaste nieuws te brengen! Het moment waar iedereen gisteren naar uitkeek was de Sony paris games week press conference Franse gameconventie. Hier werden een hoop PS4 trailers getoond!
Op de persconferentie hebben een aantal hoogtepunten plaatsgevonden die we niet echt zagen aankomen, andere aankondigingen waren weer iets meer te verwachten. Wat er gister in ieder geval in grote mate onthuld is, zijn nieuwe trailers van games die we op de PS4 kunnen verwachten! Dit zijn de 10 beste trailers tijdens de Sony Paris Games Week press conference!

10. No Man’s Sky

Deze trailer van de Sciencefiction ontdekkingsgame No Man’s Sky werd gister onthuld, samen met de boodschap dat de game release van het spel verwacht wordt in juni 2016. Voor de mensen die uitkijken naar de game is dit natuurlijk best een domper, maar er staat nu in ieder geval een globale releasedatum vast.
80792

9. Detroit: Become Human

Franse ontwikkelaar Quantic Dream kon tijdens de Sony Paris Games Week press conference uiteraard ook niet ontbreken. De ontwikkelaar van onder andere Beyond Two Souls en Heavy Rain is momenteel bezig met de game Detroit. In de game speel je een Androïde, in een wereld waarin robots met steeds menselijkere trekjes en echte mensen niet met elkaar door een deur kunnen.
80793

8. Gran Turismo Sport

Fans van racegames opgelet: de nieuwe Gran Turismo komt naar de PS4 toe. Naast de trailer met allerlei glimmende sportwagens, laat Sony ook op hun persconferentie weten dat de beta van de game begin 2016 verwacht kan worden.
80794

7. Star Wars Battlefront trailer

Deze PS4 sensationele trailer van Star Wars Battlefront ziet er erg indrukwekkend uit. Daarnaast zijn in de veelbelovende trailer onder andere Darth Vader en Han Solo te zien!
80795

6. Tekken 7 Announce trailer

Tekken is een franchise die al jarenlang een gevestigde naam is binnen de vechtgames. Echter is het wachten nog steeds op het zevende deel van de game, dat in Japan al wel speelbaar is in arcadehallen. Ondanks het ontbreken van een releasedatum, wordt met deze announce trailer duidelijk dat de game er ergens in 2016 aan zit te komen.
80796

5. Street Fighter 5 Trailer

Net als Tekken, is Steet Fighter ook al een lang meedraaiende gamereeks. Wij hebben de afgelopen maanden kennis kunnen maken met een aantal nieuwe karakters uit het nog uit te komen vijfde deel. Ook zijn wij al eerder opgewarmd met PS4 trailers van de game.
Gister werd duidelijk dat Dhalsim, de kale vuurspuwer met de elastische armen, ook in Street Fighter 5 zal terugkeren. Daarnaast werd duidelijk dat er 6 nieuwe DLC karakters in het eerste jaar van de release, die je kunt kopen met je in-game fight money. De game wordt in Europa uitgebracht op 16 februari 2016.
80797

4. Battleborn trailer

Ook aan Battleborn werd de nodige aandacht besteed tijdens de persconferentie van Sony. Er werd uiteraard een trailer vrijgegeven, maar daarnaast werd er ook duidelijk gemaakt dat de beta van de game als eerste beschikbaar zal zijn voor de Playstation 4.
80798

3. Ratchet and Clank Trailer

Tijdens de Sony Paris Games Week press conference kwam de game Ratchet and Clank ook even voorbij. Deze trailer ziet er niet alleen heel goed uit, je ziet ook duidelijk dezelfde elementen terugkomen als in vorige games uit de franchise.
80799

Horizon Zero Dawn story trailer en gameplay walkthrough

Guerrilla games liet door middel van een story trailer en een gameplay walkthrough van de game Horizon Zero Dawn van zich horen op de conventie. Sony Paris Games Week press conference werden er beelden van de game vertoond die voorheen alleen achter gesloten deuren te zien waren. Deze beelden laten onder andere zien hoe er gejaagd wordt op de mechanische dinosaurussen in de game.
Hieronder vind je de walkthrough:
80800

Uncharted 4 Multiplayer trailer

Aangezien Uncharted 4: A Thief’s End speelbaar was op de Paris Games week, was het ook zeer waarschijnlijk dat Sony hier nog iets over kwijt zou willen tijdens de persconferentie. Deze haarscherpe multiplayer trailer bewijst gelijk hoe veelbelovend deze game gaat worden. Wij konden zelf ook even aan de gang met de game, om deze multiplayer mode uit te proberen. De bevindingen vind je terug in onze hands-on!