Pacific Rim Uprising acteurs - Ontmoet de cast!

Article
zondag, 18 maart 2018 om 17:30
pacific rim uprising acteurs ontmoet de cast 128110
De tweede Pacific Rim film is vanaf 21 maart in 3D in de bioscopen te aanschouwen. Om alvast warm te draaien voor de film nemen wij een kijkje naar vijf Pacific Rim Uprising acteurs. Aan wie hebben we deze spectaculaire actie te danken?

John Boyega

We beginnen onze lijst van Pacific Rim Uprising acteurs met de hoofdrolspeler uit de film: John Boyega. Deze acteur is wereldwijd bekend geworden met zijn rol als Finn in Star Wars: The Force Awakens en Star Wars: The Last Jedi.
Star Wars is natuurlijk een van de grootste franchises ter wereld. Het feit dat John Boyega al in twee van deze gigantisch films heeft gespeeld, is mooi meegenomen voor Pacific Rim Uprising. Groot, groter, groots is de acteur ondertussen wel gewend en wat is er groter dan oog in oog staan met gevaarlijke monsters die boven gebouwen uitsteken?
John Boyega heeft ook een dramatische kant, die hij keurig liet zien in de recente film Detroit. Zal Boyega in Pacific Rim Uprising drama weten te combineren met grootschalige actiescenes? Ga naar de bioscoop en kom erachter!
128114 1

Scott Eastwood

In onze lijst van Pacific Rim acteurs is deze naam redelijk bekend. Voornamelijk de achternaam kan bekend in de oren klinken. Scott Eastwood is namelijk de zoon van bekende acteur en regisseur Clint Eastwood.
Scott Eastwood probeert in de voetstappen van zijn vader te treden als het gaat om acteren. Clint Eastwood is natuurlijk bekend van het westerngenre met films als The Good, The Bad and The Ugly en A Few Dollars More, maar zijn zoon Scott zoekt zijn heil voornamelijk in diverse actiefilms. Zo was hij te zien in The Fate of the Furious, de achtste film uit de Fast & Furious franchise en ook in de recent uitgekomen film Overdrive wist de acteur de hoofdrol te bemachtigen.
Een hoop actie, auto's en explosies dus in de wereld van Scott Eastwood. De acteur is absoluut op zijn plaats in Pacific Rim Uprising, want hij mag een grote Jaeger instappen en monsters in elkaar beuken! Als dat niet voor actie op het scherm zorgt, dan weten wij het ook niet meer.
128115 1

Charlie Day

De derde naam op onze lijst van Pacific Rim Uprising acteurs is een komiek, namelijk Charlie Day. Deze acteur is voornamelijk bekend als de hoofdrolspeler van It's Always Sunny in Philadelphia. Een rol die hij nu al dertien jaar vertolkt!
Deze ervaring kan hij zonder problemen meenemen naar Pacific Rim Uprising, om er wat heerlijke momenten van humor uit te knallen. Charlie Day speelde in de eerste Pacific Rim film een wetenschapper met een fascinatie voor Kaiju, de monsters die de wereld van Pacific Rim onveilig maken. Wordt het lachen wanneer hij de Kaiju ziet of zal hij beven van angst?
128116 3

Rinko Kikuchi

Deze actrice mag absoluut niet onderschat worden. Kikuchi speelde een hoofdrol in de eerste Pacific Rim film, maar haar prestatie in de film Babel heeft haar naam groot gemaakt.
Rinko Kikuchi kreeg internationale bekendheid met haar rol in Babel. Hierin speelde zij een doof meisje dat niet kon praten. Voor haar rol in Babel werd de actrice genomineerd voor de Oscar van beste vrouwelijke bijrol. Waarom is dit zo bijzonder? Omdat Rinko Kikuchi de eerste Japanse actrice was die voor deze prijs werd genomineerd in meer dan vijftig jaar!
Met een Oscarnominatie op haar naam zal het acteerwerk van Kikuchi in Pacific Rim Uprising vast van hoog niveau worden. Haar personage, Mako Mori, is weinig te zien in de trailers van de tweede Pacific Rim film. Het lijkt erop dat deze Oscargenomineerde actrice achter de hand wordt gehouden als de grote verrassing van de film!
128117 1

Burn Gorman

Uit de lijst van Pacific Rim Uprising acteurs is dit een aparte. Sommige mensen zullen deze acteur wel van gezicht herkennen, maar niet van naam. Burn Gorman is namelijk bekend voor zijn rol als Karl Tanner in Game of Thrones. Nog steeds geen idee? Tanner was lid van de Night's Watch en verantwoordelijk voor een muiterij en de eventuele moord op commandant Mormont.
De rollen die Burn Gorman vertoont, hebben vaak een kwaadaardige karakter. Daarom zijn we benieuwd hoe dit zal verlopen in Pacific Rim Uprising. In de eerste Pacific Rim stapte Gorman al in de rol van Dr. Hermann Gottlieb, iemand die bijna geobsedeerd is met de Kaiju. Zal het zien van de nieuwe geëvolueerd Kaiju hem bekeren naar de duistere kant?

Welke Pacific Rim Uprising acteurs zijn jullie favoriet?

Pacific Rim Uprising draait vanaf 21 maart in 3D in de bioscopen. Gaan jullie de film bekijken en welke acteurs zijn jullie favoriet uit deze lijst? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws