Paaskorting: Deze 10 paasdeals voor pc en console mag je niet missen!

  Tijdens Pasen zijn er ieder jaar veel games in de sale. Deze paaskorting kan vaak hoog oplopen. Daarom zetten we de beste paasdeals op een rijtje.

  Activison

  Paaskorting - Aanbiedingen op een rijtje

  Speciaal voor dit paasweekend hebben we tien fantastische paasaanbiedingen op een rijtje gezet. Op de digitale winkels van je favoriete platform is ongetwijfeld nog veel meer paaskortig te behalen. Lezers met Xbox Live Gold krijgen extra paaskorting.

  Destiny 2 - € 9,98

  Destiny 2 voor een tientje is een deal die je simpelweg niet mag laten liggen. Zelfs het basisspel zonder alle DLC biedt nog genoeg spelplezier om je het hele paasweekend zoet te houden.

  In deze kruising tussen een rpg en first person shooter speel je een guardian. Het is jouw taak om de aarde te beschermen tegen allerlei soorten aliens. Leuk solo maar nog leuker met vrienden.

  Destiny 2 is nu te koop bij Game Mania voor PS4, Xbox One en PC.

  Square Enix

  Life is Strange Complete Season - € 5 / € 6,60

  Life is Strange is een adventuregame over Max, een tiener die met een beweging van haar hand de tijd kan stilzetten. Deze kracht zorgt voor leuke gameplay elementen en zorgt ervoor dat de makers creatief kunnen zijn met het verhaal.

  Net als de nummer 10 is Life is Strange een spel dat je eigenlijk niet mag laten liggen. Ideaal voor de paasdagen. Een verhaal dat je ervaren moet hebben.

  Life is Strange is nu te koop op de Microsoft Store voor Xbox One.

  Ubisoft

  South Park: The Stick of Truth - € 7,50

  Geen andere South Park game benadert de humor en stijl van de serie zo goed als South Park: The Stick of Truth. Het spel is eigenlijk een klassieke RPG in South Park jasje. Een formule die verrassend goed werkt.

  South Park: The Stick of Truth is een ideaal voor een regenachtig paasweekend. Thuis op de bank, lekker lachen en paaseitejs eten. Veel beter kan het niet.

  South Park: The Stick of Truth is nu te koop op de Ubisoft Store voor PC.

  Electronic Arts

  Titanfall 2: Ultimate Edition - € 6 / € 10

  Titanfall 2 is een van de beste first person shooters van de laatste jaren. De reden daarvoor is dat het ongelofelijk goed aanvoelt. Van het rennen en springen tot het schieten. Alles wat je doet in Titanfall 2 voelt goed, iets dat klonen van het spel nog niet voor elkaar hebben gekregen.

  In Titanfall 2 speel je een robot en je kun je double jumpen, over muren rennen en soms kun je een gigantische robot oproepen. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Titanfall 2 is super leuk.

  Titanfall 2 voor Xbox One is nu te koop op de Microsoft Store.

  Ubisoft

  Far Cry 4 - € 12

  Als Far Cry 5 nog te duur is of je nog twijfelt dan is Far Cry 4 voor 12 euro een goede aankoop. In dit deel van de beroemde franchise neem je het op tegen Pagan Min. Een tiran in de Tibetachtige regio Kyrat.

  Ook de andere games in de Far Cry hebben paaskorting gekregen. 1, 2, 3, Blood Dragon en Primal. Vooral Far Cry 2 is misschien wel de moeite waard, het is namelijk een ander spel dan de latere spellen in de serie. In de basis is het nog steeds een open world first person shooter, maar de kleine details maken het een uniek spel.

  Far Cry 4 voor PC is nu te koop op de Ubisoft Store.

  Assassin's Creed Origins - € 35,99

  Na een aantal zware jaren in de wereld van Assassin's Creed, lijkt Ubisoft met Assassin's Creed: Origins de magische formule weer gevonden te hebben. In dit spel speel je Bayek, een soort politieagent in het Egypte van de klassieke oudheid. Het is jouw taak om anderen te helpen en je stad te beschermen, ondertussen nadert het Romeinse leger van Julius Caesar de grens.

  Net als bij Far Cry zijn ook in deze serie de andere games voorzien van paaskorting. 1, 2, Brotherhood, Revelations, 3, 4, Rogue, Unity en Syndicate. Ook alle handheld games zijn in de aanbieding.

  Assassin's Creed Origins voor PC is nu te koop in de Ubisoft Store.

  Square Enix

  Sleeping Dogs Definitive Edition (PS4, Xbox) - € 4,49

  Als je Sleeping Dogs al hebt gespeeld dan is deze HD remaster de moeite niet waard, als je Sleeping Dogs nog niet hebt gespeeld, dan mag je deze deal niet missen.

  Als je zin hebt in een heerlijke open world game, speel dan Sleeping Dogs. In het spel speel je een agent die undercover is bij een Chinese triad. De game is ook in de aanbieding op de Xbox One.

  2K Games

  BioShock: The Collection (PS4) - € 19,99

  Alle BioShock games kun je samen krijgen voor twintig euro. Dat is een hele goede deal. Voor dat geld krijg je de drie BioShock games en alle uitbreidingen.

  Een van die uitbreidingen is Minerva's Den. Een expansion voor BioShock 2. Een uitbreiding die door velen wordt gezien als een van de beste uitbreidingen aller tijden.

  Ubisoft

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege - € 19,99

  Rainbow Six - Siege is het ultieme voorbeeld van wat goede ondersteuning kan doen voor een game. Toen het spel uitkwam kreeg het niet de beste ontvangst. Nu meer dan twee jaar later is het een van de meest gespeelde spellen op Steam.

  Rainbow Six Siege is nu te koop voor Xbox One op de Microsoft Store.

  Op de PC is de Advanced Edition van Siege in de aanbieding. Deze versie bevat onder andere extra credits en kost €29,99.

  Bandai Namco

  1. Dark Souls II: Scholar of the First Sin - € 10 / € 13,20

  Dark Souls II is een geweldig spel voor iedereen die zich de komende dagen ergens vast wil bijten. En met de paaskorting van 33 procent is het een deal die je eigenlijk niet kan laten liggen.

  Dark Souls II voor Xbox One is nu te koop in de Microsoft Store.

  Dit waren ze dan de 10 beste paasdeals. Volgens ons dan, denk jij nou: "Dat ze deze paaskorting hebben gemist!" Laat het dan weten in de comments.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.