Scoor deze Nintendo Switch games met veel korting!

Article
zaterdag, 12 februari 2022 om 12:00
pokemon shining pearl brilliant diamondf1644494344
Het is een mooie week voor Nintendo Switch-eigenaren, met allerlei nieuwe titels en DLC die zijn aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Maar je kan je week nog wat mooier maken dankzij deze Nintendo Switch games die je met veel korting kan scoren!

Pokémon Shining Pearl

Alle Pokémon-liefhebbers hebben waarschijnlijk hun blik nu strak op Pokémon Legends Arceus staan, de nieuwe titel in de franchise die net is uitgekomen. Maar dat is niet de enige Pokémon-titel die recent voor de Nintendo Switch is verschenen. Eind 2021 mochten we namelijk al Pokémon Shining Pearl en Brilliant Diamond verwelkomen.
Deze games zijn remakes van de klassiekers Pokémon Pearl en Diamond, die origineel voor de Nintendo DS verschenen. Het avontuur in de Sinnoh-regio mag je nu opnieuw beleven, maar natuurlijk met een flinke upgrade op het gebied van graphics en een uitbreiding van de Underground.
Je kan de Pokémon-game nu bovendien met veel korting aan je Nintendo Switch-collectie toevoegen. Op Nedgame is de game nu namelijk in de aanbieding, dus sla snel je slag!
paper mario origami kingf1594025954

Paper Mario The Origami King

Een Nintendo-console is natuurlijk niet compleet zonder een avontuur met Super Mario in de hoofdrol. Zo kan je genieten van Super Mario Odyssey, maar je kan ook gaan voor de nieuwste editie met een papieren versie van de loodgieter. Met Paper Mario The Origami King kan je namelijk een uniek avontuur beleven.
In de game wordt Mario uitgenodigd door Princess Peach naar het Origami Festival, maar daar komt hij er al snel achter dat iedereen is omgetoverd in de bekende papieren figuren door King Olly. Zelfs Bowser is niet veilig voor de nieuwe antagonist.
Het is taak van Mario om King Olly te verslaan en iedereen in het koninkrijk te redden van hun papieren lot. Onderweg zal je daarbij veel henchman van de slechterik tegengekomen, die je in turn-based-gevechten moet verslaan. En in een Paper Mario-game mogen creatieve puzzels natuurlijk niet ontbreken, dus die zal je ook geregeld tegenkomen.
xenoblade chroicles definitive editionf1644494669

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen week werd Xenoblade Chronicles 3 officieel aangekondigd door ontwikkelaar Monolith Soft, met een release al in september. Wil je voor die tijd optimaal voorbereid, zijn, dan kan nu alvast beginnen met Xenoblade Chronicles Definitive Edition.
De JRPG speelt zich af op twee enorme, bevroren titans. Op Bionis wonen de mensachtige Homs, die al eeuwig strijden met de Mechons van Mechonis. Protagonist Shulk is een jonge onderzoeker op Bionis, totdat zijn kolonie wordt aangevallen door Mechons. Shulk ontdekt daarbij zijn kracht om de Monaldo te gebruiken, een speciaal zwaard, en de machines af te weren. Maar niet voordat ze een jeugdvriend van Shulk vermoorden.
De kersverse held besluit daarna om een groep soldaten bij elkaar te verzamelen en wraak te nemen op de Mechons. Natuurlijk gaat dat gepaard met vele gevechten in het uitgebreide avontuur, waarbij je gebruik mag maken van een uniek en geprezen gevechtssysteem. Xenoblade Chronicles Definitive Edition is dan ook een pareltje die je niet mag missen, zeker niet als je later dit jaar van Xenoblade Chronicles 3 wil genieten.
dragon quest builders 2f1644494779

Dragon Quest Builders 2

De Dragon Quest-franchise is bekend door de lange rij aan JRPG’s, maar de laatste jaren is de reeks uitgebreid met een aantal spin-offs. Zo kan je hordes aan vijanden omver maaien in Dragon Quest Heroes of juist je creatieve kant laten zien in Dragon Quest Builders 2.
Zoals de naam verklapt mag je in de game namelijk lekker gaan bouwen, op een manier die veel weg heeft van Minecraft. Zo zal je eerst materialen in de wereld moeten verzamelen, voordat je kan gaan werken aan een huis en andere gebouwen.
Maar in tegenstelling tot Minecraft heeft Dragon Quest Builders 2 ook een verhaal. Nadat Hargon en Malroth zijn verslagen, in Dragon Quest II, neemt een groep genaamd de Children of Hagon wraak, door alle bouwers op te sluiten. Gelukkig weet jij te ontsnappen, samen met een opvallend karakter, en moet je helpen om de wereld opnieuw op te bouwen.
assassins creed black flagf1644494871

Assassin’s Creed The Rebel Collection

Veel grote AAA-games verschijnen vaak niet voor de Nintendo Switch. De console van de Japanse uitgever staat immers bekend om haar eigen games. Maar Ubisoft maakt voor de Assassin’s Creed-franchise een uitzondering.
Zo kan je op de handheld console genieten van The Rebel Collection. Deze collectie bestaat uit Assassin’s Creed Black Flag en Assassin’s Creed Rogue. In de eerste game mag je de Caribische zee onveilig maken met de piraat Edward Kenway, die per ongeluk terecht komt in de strijd tussen de Assassins en Templars. De game staat alleen met name bekend als een heerlijke pirate simulator, aangezien je de controle krijgt over je eigen driemaster en de regio zelf mag gaan verkennen.
Assassin’s Creed Rogue bouwt voort op de fundering van Black Flag, maar laat je spelen met een opmerkelijk figuur in de franchise. Shay Patrick Cormac begint namelijk als een Assassin, maar zal al snel overlopen naar de Templars en de strijd aangaan met zijn voormalige collega’s. Ook kan je daarbij een speciaal geweer gebruiken, dat veel extra gameplay-mogelijkheden biedt. Met de collectie ben je bovendien lekker lang zoet en kan je het wel even volhouden totdat de volgende Assassin’s Creed game verschijnt.