Deze Nintendo Switch games kun je gewoon bij de Action kopen

  Tegenwoordig wordt de Nintendo Switch steeds populairder. Er zijn talloze games die je kunt downloaden, kopen en spelen. Zelfs de Action verkoopt op dit moment Nintendo Switch games. Deze downloadbare spellen kun je gewoon kopen bij de Action.

  Fruit Fall Crush

  Fruit Fall Crush is een puzzelgame waarbij je fruit moet zien weg te spelen. Daarvoor moet je het fruit over het raster verplaatsen zodat ze bij elkaar komen. Het fruit mag zowel horizontaal als verticaal bij elkaar komen, alleen niet diagonaal. Er zijn drie verschillende spelstanden waar je op kan spelen.

  Met de Time Trial modus moet je de game zo snel mogelijk uit zien te spelen. Je kunt een level zo vaak mogelijk spelen totdat je je beste tijd hebt neergezet. Als je de game liever op je eigen tempo wilt spelen kun je op de Practice modus spelen. Er zit dan geen tijd vast aan een level en de game onthoudt waar je gebleven bent. Tot slot kun je ook nog met twee spelers spelen. De bedoeling is dat iemand het snelst tien levels moet behalen.

  Super Putty Squad

  Super Putty Squad is een retrogame waarbij je een blauw wezen genaamd Putty bestuurt. De bedoeling van deze game is om Putty's vrienden te redden uit verschillende werelden. Om door obstakels te komen kun je springen stuiteren en jezelf uitrekken. Er zijn meer dan 100 levels om uit te spelen.

  Daarnaast kan Putty zich ook opblazen, stoten, absorberen en transformeren. Onderweg moet je vechten tegen vijanden die de vrienden van Putty gevangen nemen. Tijdens de levels kun je trofeeën verzamelen waardoor je sterker wordt en nieuwe geheime levels ontdekt. Ook kun je stickers verzamelen voor in je stickerboek om een overzicht te hebben van je voortgang.

  Table Top Racing

  Bij Table Top Racing kruip je achter het stuur in 16 verschillende miniatuurraceauto's. Je gaat de strijd aan met andere racers om de race te winnen. Er zijn wel meer dan dertig verschillende racebanen om over te racen en 180 evenementen om aan mee te doen.

  Je kan zowel online als offline met elkaar racen waarbij je kan spelen op nieuwe splitscreen spelstanden. Je kan met maximaal acht spelers online spelen. Je kunt je concurrenten verslaan met echte handige power-ups en zes weapon wheels om daarmee te racen naar de overwinning. Er zijn maar liefst 32 verschillende racebanen verdeeld over acht werelden met ieder zijn eigen thema.

  James Pond Codename: RoboCod

  Het oude spel van James Pond is terug met een nieuwe versie. De gamereeks van James Pond komt uit 1991 dat toen destijds werd gespeeld op homecomputers. Je bestuurt het karakter James Pond in een robotpak met als codenaam RoboCod.

  In het spel heb je verschillende levels waarbij je bij elk level twee pinguïns moet vinden om het einde van het level te bereiken. Er zijn drie sub-levels per wereld en aan het eind van elke wereld moet je de eindbaas zien te verslaan. Het pak dat James Pond aan heet geeft hem kracht en behendigheid om zich te kunnen uitrekken om hoge gebieden te bereiken.

  Constructor Plus

  Constructor Plus is een bouwsimulatie waarbij je uit meer dan 147 ontworpen gebouwen kunt kiezen. Het spel bevat verschillende gameplay-doelen, missies in verhaalmodus en je kunt letterlijk overal bouwen. Je kunt ervoor kiezen om op het platteland te bouwen, maar je kan ook op de maan je eigen stad bouwen. Je bouwt je stad steeds meer op door je gebouwen te upgraden. De simpele hutjes waarmee je begint kun je langzaam upgraden naar bijvoorbeeld chique huizen, casino's en torenhoge wolkenkrabbers.

  Met al je gebouwen naar keuze kun je uiteindelijk je eigen unieke stad opbouwen. Je eisen moeten wel voldoen aan je volk. Het kan zijn dat je bevolking behoefte heeft aan een frisse en schone lucht of monumenten die bezocht kunnen worden. Ook kun je mensen wegsturen uit je stad zoals slechte huurders of boeven. Er kunnen zelfs huurmoordenaars of gemuteerde kakkerlakken in je stad zitten, maar die hoef je niet per se uit je stad weg te jagen. Dit soort personages kunnen een goede bondgenoot zijn. Het uiteindelijke doel is om je stad helemaal af te maken zodat je een samenleving kan creëren en steeds meer nieuwe dingen bij kan bouwen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.