Update - Hier kun je nog een Nintendo Switch kopen

  Door het coronavirus is Nederland vrijwel verplicht om thuis te blijven. Winkels en scholen zijn dicht en om verveling te voorkomen worden spelcomputers massaal ingeslagen. De Nintendo Switch is bijna nergens meer verkrijgbaar. Gelukkig hebben we nog een paar sites voor je gevonden die wel een Nintendo Switch verkopen!

  Nu winkels sluiten en het in Nederland verboden is om tot 1 juni samen te komen zijn veel Nederlanders genoodzaakt om elders vermaak te vinden. Het blijkt dat velen voor de Nintendo Switch kiezen, want de console van het Japanse gamebedrijf is bijna overal uitverkocht. Waar de console nog wel verkocht wordt, tref je een verhoogde prijs aan bij vele webshops. Bekijk hieronder waar je nog een Nintendo Switch kunt kopen.

  Nintendo Switch Rood/Blauw

  Nintendo Switch Zwart

  Per winkel verschilt het wel hoe lang het duurt voordat de Switch bezorgd wordt. Door het coronavirus kunnen hier geen garanties over gegeven worden. De Nintendo Switch Lite wordt nog wel bij vele winkels verkocht, maar deze kan natuurlijk niet op de televisie aangesloten worden. Wanneer de voorraden van de Switch weer worden aangevuld, is nog maar de vraag.

  Update - Nieuwe prijzen en bezorgdata

  In minder dan een week tijd is er veel veranderd als het aankomt op de voorraad van de Nintendo Switch. Zo worden er meldingen gemaakt van klanten die op dinsdag een Switch bestelden via Amazon en die vandaag nog hun model ontvangen, terwijl sommigen nog moeten wachten tot april. In het overzicht hierboven hebben we dikgedrukt nieuwe prijzen en bezorgdata toegevoegd van winkels waar je nu nog een Switch kunt bestellen. Ook geven we duidelijk aan welke winkels geen voorraad meer hebben.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.