Top 5 Nintendo Switch Game Ports om in de gaten te houden!

  De Nintendo Switch is een groot succes. Talloze ontwikkelaars brengen dan ook graag spellen uit voor het apparaat, zowel nieuwe als oudere games. Maar wat zijn nou echt toffe ports om naar uit te kijken? Dat lees je in onze top 5 Nintendo Switch Game Ports!

  5. Hyrule Warriors Definitive Version

  Hyrule Warriors Definitive Version is alweer de derde uitgave van deze Dynasty Warriors Zelda cross-over. Het spel debuteerde op de Wii U terug in 2014, maar ging aan veel spelers voorbij door de slechte verkoopcijfers van de Wii U. in 2016 zag het spel een tweede release, inclusief uitbreiding, voor de Nintendo 3DS, maar deze voelde door de meer ingetogen graphics en besturing meer als een stap terug.

  Nu komt er een definitieve versie van het spel uit voor de Nintendo Switch, bijpassend genoeg genaamd Hyrule Warriors Definitive Version. Deze versie van het spel zal alle personages bevatten, inclusief de latere toegevoegde DLC. Daarnaast voegt het spel twee nieuwe outfits toe voor Link en Zelda gebaseerd op hun uiterlijk uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Ondanks dat Fire Emblem Warriors in 2017 nog het licht zag, zal Hyrule Warriors Definitive Version zeker een breder publiek aanspreken. Het spel is een feest van herkenning en biedt ontzettend veel speelplezier nu alle content uit vorige delen is inbegrepen. Hyrule Warriors voor de Wii U gemist? Dan is dit je kans!

  4. Donkey Kong Country Tropical Freeze

  Donkey Kong Country Tropical Freeze is een uitstekende dynamische 2D-platformer die helaas aan veel spelers voorbij is gegaan. Ook dit spel kwam in 2014 uit voor de Wii U en door de slechte verkoop van het apparaat hebben veel gamers diens potentie gemist. Een port van het spel is dan ook meer dan welkom wat ons betreft, want deze coole platformer mag in het zonnetje gezet worden!

  In Donkey Kong Country Tropical Freeze wordt het thuisland van Donkey Kong belaagd door een dik pak ijs dankzij de kwaadaardige Snowmads. Hier zit de aap totaal niet op te wachten en samen met Diddy, Dixie en Cranky Kong komt hij in actie. In deze nieuwe Switchversie voegt ook Funky Kong zich toe als speelbaar personage.

  Donkey Kong Country spellen waren nooit echt de meest makkelijke platformers, maar Tropical Freeze vraagt het uiterste van elke speler. Gelukkig zijn er voor beginners genoeg opties om de ervaring iets makkelijker te maken. Op zoek naar een uitdaging dit jaar? Dan is Donkey Kong Tropical Freeze het spel voor jou!

  3. The World Ends With You -Final Remix-

  The World Ends With You is een ontzettende originele game, mede door de setting. Het spel is misschien nog het best te omschrijven als jongeren die uit de MySpace-generatie terecht komen in een Hunger Games-achtig spel over leven en dood. Het spel is alweer tien jaar oud, maar op de ouderwetse mobiele telefoons die de personages gebruiken is het spel nog géén moment verouderd.

  The World Ends With You speelt zich af in een fictieve versie van het epicentrum van Shibuya, Japan. Hoofdpersonage Neku komt op mysterieuze manier terecht in de zogenaamde Reapers game, een spel over leven en dood dat zich afspeelt in limbo. Spelers moeten iets dierbaars opofferen en vervolgens een week zien te overleven.

  Tijdens de Reapers game vechten Neku en zijn kameraden tegen talloze demonen en reapers genaamd de 'Noise' in tactische real time RPG gevechten. Spelers kunnen Neku's aanvallen zelf uitkiezen met verschillende zogenaamde Pins die de speler uitkiest. Elke Pin biedt verschillende mogelijkheden om mee aan te vallen.

  The World Ends With You -Final Remix- is een unieke RPG. Voor de Switchversie wordt er zelfs een gloednieuw scenario toegevoegd voor spelers om te ervaren! Meer dan genoeg redenen om dit bijzondere spel in de gaten te houden.

  2. Dark Souls Remastered

  Dark Souls debuteert eindelijk op een Nintendo systeem! Dark Souls Remastered is een verbeterde versie van de allereerste Dark Souls, die terug in 2011 de videogamewereld voor altijd veranderde.

  Dark Souls Remastered is een third-person actie RPG waarin de focus ligt op het verkennen van de spelwereld. Deze spelwereld is echter genadeloos, aangezien absurd sterke vijanden en enkele dodelijke vallen op je wachten tijdens het eerste uur van het spel.

  Dark Souls moedigt de speler dan ook aan om fouten te maken, zodat hij of zij kan leren van die fouten en vervolgens nadenkt over een oplossing. Soms valt het kwartje meteen, maar op andere momenten zal je nog vaak het welbekende '’YOU DIED' voorbij zien komen. Maar wanneer je de uitdaging dan eindelijk hebt verslagen, zal de overwinning des te beter voelen.

  Dark Souls Remastered is meer dan welkom op de Nintendo Switch. Wij raden je aan om het spel vooral in docked modus te spelen, zodat je kunt voorkomen dat je de Switch niet tegen de muur aan smijt.

  1. Bayonetta 1 & 2

  De heks is weer los! Bayonetta 1 werd al eerder geport naar de Wii U toen Bayonetta 2 tegelijkertijd voor het systeem uitkwam, maar nu komen beide titels nogmaals naar de Switch. De hooggeprezen actie avonturen hack 'n' slash spelserie gecreëerd door Hideki Kamiya, het brein achter PlatinumGames, speelt als een soort spirituele opvolger van de Devil May Cry series.

  Zowel Bayonetta 1 als 2 bieden de speler elk moment dynamische gameplay en knallende actie. Gevechten zijn over de top en zullen de speler geen moment vervelen. Door verschillende aanvallen waarin je combo's aan elkaar moet rijgen, slacht Bayonetta haar vijanden om de meest gruwelijke manieren af. Je gaat je bijna schuldig voelen over je acties. Bijna dan.

  De spellen bevatten ook een scoresysteem. Aan het einde van elke uitdaging wordt je beloond met een medaille. Hoe beter de speler heeft gepresteerd, hoe hoger de medaille. De uitdagingen zullen daarom ook nooit te lang duren, zodat de verleiding om ze opnieuw te spelen om een betere score te behalen, groot is.

  Zowel Bayonetta 1 als deel 2 bieden vanaf het begin tot het einde een keiharde actievolle uitdaging. Ben jij klaar om helemaal los te gaan? Dat komt goed uit, want zowel Bayonetta 1 als 2 verschijnen al vandaag voor de Nintendo Switch!

  Naar welke game kijk jij het meest uit? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  Bayonetta 2

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.