Nintendo eShop update: The Cave en Picross

Article
donderdag, 24 januari 2013 om 14:45
xgn google image
Het is tijd voor de wekelijkse Nintendo eShop update. Vandaag hebben we te maken met een goed gevulde rubriek met content verdeeld over drie apparaten. Veel 3DS, veel Wii U en een beetje Wii.
3DS:
Picross e2 en 35 Junior Games zijn de twee nieuwe downloadtitels voor je 3DS voor deze week. Beide zijn puzzelgames voor één speler. Ze kosten eveneens beide €4,99. Zoals de titel al doet vermoeden is 35 Junior Games wat meer op de jongere kinderen gericht. Van Picross e2 kun je hieronder alvast een trailer bekijken:
De andere twee updates voor de 3DS van vandaag komen in de vorm van een DSi-game, Snowboard Xtreme, en een update voor de 3DS-game Nintendo Presents: New Style Boutique. Deze update is gratis te downloaden. Snowboard Xtreme kost €2,- of 200 Nintendo Points.
Wii:
De enige toevoeging aan het WiiWare assortiment van vandaag bestaat uit Babel Rising. Deze game kennen we al van de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en is nu dus ook op de Wii beschikbaar. Je betaalt er 500 Nintendo Points voor.
Wii U:
De eerste game die we moeten noemen uit de Wii U-categorie is The Cave. Het is een nieuwe, downloadbare game voor de Wii U die gisteren al uitkwam in de eShop. Deze titel van SEGA kost je €12,99. Bekijk hieronder de trailer van The Cave:
Naast The Cave is sinds deze week Marvel Avengers: Battle for Earth te downloaden, voor €49,99. Dit is een retailgame die morgen in de winkelschappen verschijnt. Op Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition krijg je tot 7 februari 30% korting. De game kost tijdelijk slechts €6,99.
Tot slot kun je aan de slag met twee demogames. Van het eerder genoemde The Cave kun je eventueel eerst een gratis demo proberen, alvorens de game aan te schaffen. De andere demo is die van Sonic & All-Stars Racing Transformed. Uiteraard is ook deze demo gratis.

Populair Nieuws