Nintendo eShop Update: Super Smash Bros. en 99Seconds

  Er is weinig nieuws in de eShop te vinden deze week, maar dat wat er te vinden is, is smullen. Super Smash Bros.: ben jij er klaar voor?

  3DS

  Super Smash Bros. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te weten deze week. Deze brawler moet een van de grootste titels voor 3DS worden dit jaar en daar betaal je ook naar. Voor €44,99 kun je de grappige arena-vechtgame met Mario, Link en talloze andere Nintendo-personages kopen. Let wel: hij is pas vanaf 3 oktober beschikbaar.

  Op de Virtual Console biedt Nintendo deze week een oude NES-game aan: Street Fighter 2010: The Final Fight. Net als de Virtual Console-game die straks bij Wii U aan bod komt, is dit een spin-off van de bekende vechtfranchise. Heb je liever geen bloed aan je virtuele handen, dan kun je voor weinig jett Rocket II op de kop tikken (tot 23 oktober geen €8,99 maar €5,99). Tappingo is de enige andere aanbieding in de gehele eShop Update: hij kost je maar €1,99 in plaats van €2,99 als je hem voor de 16e koopt.

  Wii U

  Er zijn geen dure nieuwe games beschikbaar om je geheugen van je Wii U mee vol te zetten. De enige volledig nieuwe game is 99Seconds (€2,49) dat van DSiWare naar WiiWare gaat. Hij geeft je waarschijnlijk wel wat stress, want je krijgt niet rustig de tijd om deze game op je gemakje te spelen. De tijd tikt!

  Heb jij lak aan een tijdsklok omdat jij sowieso geen seconde kunt verliezen, dan is Street Fighter Alpha 2 wellicht je ding. Deze Super NES-game is nu maar €7,99 op Wii U en hierin knok je weliswaar net zoals in de bekende Street Fighters: Alpha brengt wel een kleine twist in het spel.

  Super Smash Bros. 3DS

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.