PlayStation Store Update - Middle-Earth: Shadow of Mordor

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  De eerste PlayStation Store update van oktober is er gelijk een om over naar huis te schrijven. The Lord of the Rings staat namelijk weer eens in de schijnwerpers met deze keer Middle-Earth: Shadow of Mordor. Een andere game die deze week vast een hoop mensen blij zal maken is NAtURAL DOCtRINE. En dan is er ook nog de eigenzinnige detective Sherlock Holmes die met zijn spel Crimes & Punishments naar de PlayStation 3 komt.

  Middle-Earth: Shadow of Mordor (€59,99) (PS4)

  The Lord of the Rings mag zich wel tot een van de grotere franchises rekenen met een redelijk aantal films en een nog redelijker aantal games. Met Middle-Earth: Shadow of Mordor komt daar weer een spel bij en wel een dat zich afspeelt tussen de originele films en de nieuwere Hobbit delen.

  Hierin is Sauron nog steeds het bron van het kwaad, maar zul jij je als speler bezig houden met het bevechten van de Black Hand. Je kruipt in de huid van de ranger Talion die samen met zijn ouders wordt vermoord. Maar het lot heeft andere plannen met hem en door duistere krachten blijft Talion in leven. En wat hij doet met zijn nieuw verkregen leven is natuurlijk het opjagen van de Black Hand.

  Verwacht in Middle-Earth: Shadow of Mordor veel stealth en actie zoals je dat kent uit series als Batman en Assassin's Creed. In onze review belonen we de game met een 8,0.

  PlayStation Store Update

  NAtURAL DOCtRINE (€54,99) (PS4, PS3, Vita)

  NAtURAL DOCtRINE is weer een nieuwe strategische game van Japanse bodem. In dit project van Kadokawa Game Studio is iedereen in de ban van de stof Pluton in een grote fictieve wereld. Pluton is een materiaal dat diep onder de grond te vinden is in grote grotten.

  Veel plunderaars en avonturiers dalen dan ook in deze grotten af op zoek naar de stof, maar met allerlei ronddwalende monsters gaat dat niet zo makkelijk. NAtURAL DOCtRINE bevat zowel een singleplayer als een multiplayer modus. Er kan tegen andere spelers gevochten worden, maar coöperatief spelen is ook een mogelijkheid.

  PlayStation Store Update

  Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (€49,99) (PS3)

  Sherlock Holmes: Crimes and Punishments is het vervolg op The Testament of Sherlock Holmes en volgt wederom de slimme detective tijdens het oplossen van allerlei criminele daden. Gedurende de hele game ben je in verschillende omgevingen, plekken van misdaad aan het inspecteren en ben je op zoek naar aanwijzingen. Je kunt hierbij wisselen tussen een first-person en een third-person perspectief.

  Een nieuwe functie die ontwikkelaar Frogwares heeft toegevoegd is de Sherlock Vision. Dit moet een meer modernere draai aan de game geven, aangezien er bepaalde voorwerpen zullen oplichten met deze modus ingeschakeld. Ook kun je bijvoorbeeld verborgen tekens en teksten lezen. In totaal zijn er zeven grote misdaden waar je onderzoek naar gaat doen.

  PlayStation Store Update

  Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze PlayStation Store update kun je terecht op het PlayStation Blog.

  Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

  Verkijgbaar vanaf 30 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.