Nintendo eShop Update: Pikmin, Bass en Kirby

Article
donderdag, 25 juli 2013 om 12:15
xgn google image
En, hoe vond je Attack of the Friday Monsters? Of heb jij vorige week toch iets anders gedownload? Het zou zomaar kunnen dat je tot deze week hebt gewacht, want deze week is er een heel interessante download in de eShop te vinden.
DS
Wij vinden het met die hitte al moeilijk op straat, moet je nagaan als er ook nog gangs bij betrokken zijn. Voor €4,99 kun je Street Gangs downloaden, een beat ‘em up-game met kleine RPG-elementjes. Verder kun je Super Black Bass 3D (€19,99) en I Love My Pets (€29,99) kopen vanaf vandaag. De DS is rustig, maar dat kan te maken hebben met een zekere Wii U-game die deze week als downloadable verschijnt...
WII U
Waarschijnlijk is er maar een game waarop jij zit te wachten deze week, want na heel lang wachten is eindelijk Pikmin 3 daar. Voor €49,99 hengel je hem binnen. We hebben al diverse impressies over de game geschreven en kunnen niet wachten tot we er allemaal eindelijk mee aan de slag kunnen. Let op: vanaf de 26ste downloadbaar.

Qua virtual console staat Wii U in het teken van een andere iconische game, namelijk Kirby’s Dream Land 3 (€7,99). Dit was de eerste Kirby in die serie waarin het figuurtje niet langer op de Game Boy, maar op het grote scherm te spelen was. Wil jij liever een aanbieding scoren, ga dan voor de Wii U Panorama View Tours (kies uit View Birds in Flight, Carnival!, Double-Decker Tour, Rickshaw Around Kyoto), want die zijn vier voor de prijs van drie. Als je er tenminste aan begint tussen 25 juli en 8 augustus.

Populair Nieuws