PlayStation Store Update - Stealth Inc & Do Not Fall

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Na de magere update van vorige week is het eindelijk weer eens tijd voor een goed gevuld rijtje met nieuwe games. Deze week wordt ingeluid door de komst van Stealth Inc: A Clone in the Dark voor de PlayStation 3 en Vita. In deze game zal de geheim agent in jouw naar boven komen wanneer je de best beveiligde gebouwen moet infiltreren. Een andere release die het bekijken waard is, is een bundel met de recent verschenen games Far Cry 3: Blood Dragon en Call of Juarez: Gunslinger. Heb je beide titels nog niet in je bezit, maar trekken ze je wel aan dan is het zeker het overwegen waard. Deze update wordt afgesloten met het hectische spel Do Not Fall: Run For Your Drink. Een game waarin de grond letterlijk onder je voeten verdwijnt.

  Stealth Inc: A Clone in the Dark (€9,99)(Cross-buy)
  Geheim agent spelen is leuk en dat moeten de mensen bij Curve Studios ook gedacht hebben toen zij aan de ontwikkeling van Stealth Inc: A Clone in the Dark begonnen. In deze platformer kruip je in de huid van 's werelds beste inbreker op zijn geheime missies in een aantal van de best beveiligde gebouwen. Sluipen is daardoor de sleutel tot succes, want je wilt immers niet door camera's en vijanden gezien worden. Sterven gaat namelijk makkelijker dan je denkt aangezien er niet veel voor nodig is om het loodje te leggen. Wat dat betreft heeft de game wel iets weg van Hotline Miami. Je hebt dus stalen zenuwen nodig wanneer je je een weg puzzelt door alle beveiligingsmaatregelen, maar een beetje uitdaging is natuurlijk helemaal niet erg. Lijkt dit jou interessant dan moet je vooral niet te lang wachten, want de eerste twee weken krijg je er nog eens gratis DLC bij met een twintigtal extra levels.

  Call of Juarez: Gunslinger + Far Cry 3: Blood Dragon (€24,99)
  Far Cry en Call of Juarez zijn ongetwijfeld geen kleine namen in de game-industrie. En om de grootte van hun naam eer aan te doen besloot Ubisoft dan ook om met deze games uit te breiden naar de virtuele markt met twee downloadbare delen. En dat ze in de smaak vielen is wel te zien aan de 8,0 en 7,0 die ze in de recensie ontvingen. Blood Dragon bouwt voort op Far Cry 3, maar verdere gelijkenissen zul je niet aantreffen. In Blood Dragon bevind je je namelijk in een futuristisch beeld van de toekomst met flink wat lasers, neonlichten en ook draken. Samen met de cliché uitspraken maakt dit een erg foute game die door de overdrevenheid toch weer leuk wordt. In Call of Juares: Gunslinger vertrek je juist weer naar het verleden voor het Wilde Westen. De ex-premiejager Silas Greaves is herinneringen op aan het halen vanuit zijn glorietijd en als speler mag jij die avonturen opnieuw beleven. Dat betekent dat je tegenover de bekendste schurken komt te staan uit het tijdperk van de cowboys.

  Do Not Fall: Run For Your Drink (€9,99)
  De naam is op zich al genoeg om je aandacht te trekken, maar het concept achter Do Not Fall is minstens zo interessant. Want wat zou er gebeuren wanneer de vloer onder je voeten zou verdwijnen? Iets dat aanvankelijk op een simpele platformer lijkt, wordt zo opeens een stuk uitdagender. Dat is ook wat XPEC Entertainment gedacht moet hebben. Do Not Fall lijkt makkelijk, maar door de gamemechanieken lijkt alles in het level iets tegen je te hebben. Je springt van platform naar platform terwijl je onderweg allerlei obstakels en vijanden tegenkomt die je maar al te graag de afgrond in duwen. En om het nog erger te maken verdwijnen een hoop van deze platformen zodra je er een stap op hebt gezet. De heenweg gaat je op die manier nog wel makkelijk af, maar als je langs diezelfde weg weer terug moet dan heb je een groot probleem als je hier geen rekening mee hebt gehouden. Voor een diepere kijk op dit hectische spel kun je terecht bij de onderstaande trailer.

  En dat was het weer voor deze week. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we terug met weer een nieuwe PlayStation Store Update en in de tussentijd kun je voor al het nieuws van deze week terecht op het PlayStation Blog.

  Stealth Inc: A Clone in the Dark

  Verkijgbaar vanaf 24 july 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.