Nintendo eShop Update: LEGO The Hobbit en Batman

  Nintendo eShop Update: De donderdag is aangebroken, dus het weekend staat alweer bijna voor de deur. Eerst nog even die 3DS en Wii U erbij pakken om fijne, nieuwe games te downloaden.

  3DS

  Eerlijk is eerlijk, deze week is het vooral Wii U die ons gamershart sneller doet kloppen. Hoewel er wel een retaildownload is vanaf 11 april die best eens leuk zou kunnen zijn: LEGO: The Hobbit (€39,99). Verder zijn er drie andere nieuwe games in de eShop op 3DS, namelijk Governor of Poker (€4,99), Mystery Case Files: Ravenhearst (€11,99) en Mystery Case Files: Dire Grove (€11,99). Je ziet het aan de namen waarschijnlijk al, deze titels moeten maar net in jouw straatje vallen.

  Heb jij na de Nintendo Direct-aflevering van gisteren over Super Smash Bros je geld daarvoor opzij gezet, dan zit jij vast wel op een kortingsactie te wachten. Deze games zijn tot 8 mei €5,99 per stuk in plaats van €11,99: 4 Elements, Jewel Quest 4 Heritage, Luxor, Jewel Quest Mysteries 3: The Seventh Gate en Secret Mysteries in London. Myst en Urban Trial Freestyle zijn permanent in de uitverkoop. Voor Myst betaal je €9,99 in plaats van €13,99 en voor Urban Trial Freestyle €4,99 in plaats van €6,99.

  Wii U

  Mooie dingen op Wii U deze week. Wat dacht je van Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition. Gelukkig is hij niet zo duur als zijn lange naam doet vermoeden, want voor €19,99 zet jij dit avontuur van de capedragende kruisvaarder op je console. Is zwart niet zozeer je ‘kleur’, maar roze des te meer, dan kun je genieten van virtual console-titel Kirby & The Amazing Mirror (€6,99). Deze GBA-titel is een beetje bizar, maar niet zo vreemd als Wario. Die is namelijk ook beschikbaar op de Wii U in WarioWare Inc: Minigame Mania (€6,99).

  Voordat we overgaan tot de koopjes, nog een fijne release. LEGO The Hobbit (€49,99) is deze week al verkrijgbaar als download op Wii U. Let wel, dat is pas vanaf de 11e. In de aanbieding hebben we tot slot DuckTales: Remastered, dat normaal €14,99 kost maar tot 17 april slechts €7,49. Er is nog een game in de aanbieding, namelijk TNT Racers – Nitro Machines Edition (€4,99 tot 24 april in plaats van de gewone prijs van €7,99).

  LEGO The Hobbit

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.