Nintendo eShop update: Een beetje Wii U en heel veel 3DS

Article
donderdag, 28 maart 2013 om 16:10
xgn google image
Vandaag hebben we te maken met een eShop update die ietwat uit balans is. De Wii komt deze week helemaal niet op het toneel voor, de Wii U moet het doen met één retailgame en de 3DS loopt bijna over van nieuwe software. Een overzicht.
3DS:
Om te beginnen zijn er drie splinternieuwe downloadbare games beschikbaar voor je 3DS. Het gaat om HarmoKnight, ter waarde van €14,99, Code of Princess, t.w.v. €29,99, en 50 Classic Games 3D, dat je €4,99 kost. Onderstaand een trailer van HarmoKnight:
Naast deze drie nieuwe games zijn Harvest Moon en Luigi's Mansion: Dark Moon aan het assortiment toegevoegd. Harvest Moon (€4,99) is een Virtual Console game, afkomstig van de Game Boy Color. Luigi's Mansion (€44,99) is een retailgame, die dus ook te downloaden is.
Luigi is niet de enige retailgast van deze week voor de 3DS. Ook Resident Evil: Revelations (€29,99, Resident Evil: The Mercenaries 3D (€9,99), Tom Clancy's Splinter Cell 3D (€19,99) en Heroes of Ruin (€24,99) maken hun opwachting.
Behalve de nieuwe games die je in de 3DS-sectie kunt vinden moeten we nog melding maken van een nieuwe demo en een prijswijziging. De demo van Fire Emblem: Awakening is nu gratis te downloaden uit de eShop. Probeer dat zeker even is onze tip. Wij beloonden de volledige game namelijk met een 9,0! De prijswijziging slaat op escapeVektor. Deze game is tot en met 11 april voor de helft van de prijs verkrijgbaar, dat wil zeggen voor €5,-.
Wii U:
Wat betreft de Wii U kunnen we heel kort zijn. LEGO City Undercover verschijnt vandaag in de winkelschappen maar is ook uit de eShop te downloaden. Dat is tegen dezelfde prijs als de retailversie, te weten €59,99.

Populair Nieuws