Nintendo Direct verwachtingen - Nieuwe releases voor Nintendo Switch

  35 minuten lang genieten wordt het weer tijdens de Nintendo Direct die 13 februari om 23:00 uur live zal gaan. Laten we hopen op nieuwe releasedata en games voor de Nintendo Switch. Hier al onze Nintendo Direct verwachtingen van de aflevering van februari 2019.

  Spyro Reignited Trilogy

  In 2018 was al kort op de officiële Spyro website te zien dat er een Switch-versie van de game zal komen. Ook stond er een korte tijd op de Duitse website van gamestop dat de titel een releasedatum van 16 augustus had. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is even afwachten tot de Nintendo Direct, maar onze favoriete draak is een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch.

  Spyro Reignited trilogy kwam vorig jaar november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One en bevat de remasters van: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Deze titels kwamen in eerste instantie uit in 1998, 1999 en 2000. Een goede titel om toe te voegen aan onze Nintendo Direct verwachtingen.

  Super Smash Bros. Ultimate DLC

  Na het verkrijgen van het eerste DLC-karakter, de Piranha Plant die bekend is van vele Nintendo klassiekers, is het nu wachten op de volgende toevoegingen aan Super Smash Bros. Ultimate. De aankondiging van Joker uit de Persona 5 serie is de volgende in het rijtje van nog onbekende DLC karakters.

  Laten we hopen op Joker Gameplay in de Nintendo Direct of misschien nog meer nieuwe speelbare karakters, de verwachtingen zijn in ieder geval hoog. Wie deze nieuwe personages gaan zijn weten we nog niet zeker, maar Joker is al een goede toevoeging aan het al grote aantal Smash karakters.

  Luigi’s Mansion 3

  Vorig jaar in 2018 werd deze titel al aangekondigd in een eerdere Nintendo Direct, maar veel meer dan een trailer kregen we niet. Het derde deel van de serie behoort dan ook tot onze Nintendo Direct verwachtingen van 2019 en we hopen dat we meer beelden gaan zien van deze game in de aankomende Nintendo Direct.

  De trailer voor Luigi’s Mansion 3 geeft ons niet veel informatie. Je ziet Luigi in zijn landhuis, wat weer huisvesting geeft aan talloze geesten die Luigi opzuigt met zijn geestvangende stofzuiger. Laten we hopen dat we meer informatie krijgen over de storyline en dat we meer gameplay te zien krijgen.

  Yoshi’s Crafted World

  Loods Yoshi door verschillende levels in deze nieuwe platformer voor de Nintendo Switch. De levels van Yoshi’s Crafted World hebben iets weg van een kijkdoos, niet zo’n kijkdoos die door een 4-jarige gemaakt is, maar wel een professionele kijkdoos met prachtige graphics.

  Yoshi’s Crafted World heeft al een releasedatum, namelijk 29 maart 2019. De verwachtingen zijn wel dat tijdens de Nintendo Direct er meer beelden vrijkomen van deze nieuwe titel die ons voor gaan bereiden op de release in maart. Nog even afwachten maar dan heb je ook wat.

  Assassin’s Creed 3

  Een tijdje terug gingen de geruchten al rond dat Assassin’s Creed 3 naar de Switch zal komen. Dit doordat de Switch-versie bij verschillende websites in de catalogus stond en zelfs een hele korte tijd op de officiële Ubisoft website. Steeds meer titels banen zich een weg naar de Nintendo Switch en we hopen dat Assassin’s Creed 3 één van deze titels zal zijn. Daarom is deze game dus ook een van onze verwachtingen tijdens de Nintendo Direct.

  Games als The Elder Scrolls: Skyrim en Diablo 3 zijn al te spelen op de Nintendo Switch. Hoe leuk zou het zijn als we nu ook onderweg kunnen genieten van een Assassin’s Creed titel? Waar je ook bent, de genoegdoening om iemand vanuit een hooibaal neer te steken is iets waar we overal van moeten kunnen genieten.

  Animal Crossing

  Animal Crossing is een van de best verkopende series van Nintendo. De mobiele versie van de game is ook een groot succes onder de mobiele gamers. Het zou fijn zijn als we tenminste iets van een titel of gameplay gaan zien tijdens de Nintendo Direct, maar net zoals bij de nieuwe Pokémon RPG zal het eerder het geval zijn dat deze titel pas tijdens E3 2019 een verschijning zal maken.

  Tot nu toe moeten we het doen met een korte monoloog van Tom Nook, één van de personages van Animal Crossing. Deze ‘trailer’ geeft niets weg van een mogelijke verhaallijn of eventuele gameplay. Even wachten dus tot Nintendo Direct of E3.

  Pokémon RPG

  De nieuwe opkomende Pokémon RPG zal echt een van de grootste games zijn die aangekondigd kan worden in de Nintendo Direct. Waarschijnlijk zal deze game een eigen Nintendo Direct krijgen op E3, aangezien dit een redelijk grote titel is. Fans van de Pokémon serie moeten het nu nog even doen met Pokémon Let’s go Eevee en Pikachu.

  Wanneer we deze nieuwe titel uitkomt is niet zeker, maar we hopen dat deze nog in 2019 uit zal gaan komen. Laten we wachten tot E3 en dan een volledige Nintendo Direct wijden aan deze nieuwe game. Een nieuwe Pokémon game is altijd een goede reden om een 35 minuten lange video over te maken.

  Metroid Prime Trilogy Remastered

  De verzameling van de Metroid serie, die oorspronkelijk voor de Nintendo Wii uitkwam, brengt 3 games met zich mee: Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption. We hopen op een remastered versie van deze pareltjes voor de Nintendo Switch.

  Fans van de serie kunnen misschien iets geruster zijn met deze aankondiging, dat aangezien er in een recente aankondiging stond dat Metroid 4 vertraging op zou lopen. Geen enkele Metroid game is nog op de Nintendo Switch te spelen, behalve dan veel Metroidvania games. Wanneer Metroid 4 uit gaat komen is nog niet onduidelijk en we hopen dan dat we tenminste iets van de serie kunnen spelen met de remastered versie van de Prime trilogy.

  Fire Emblem: Three Houses

  De game die al tijdens E3 in 2018 werd aangekondigd zal zonder twijfel in de Direct te zien zijn. Tijdens de aankondiging van deze langverwachte Direct werd deze titel dan ook specifiek genoemd. Wat we gaan zien van de titel is nog niet duidelijk, maar we hopen op veel gameplay.

  Een officiële releasedatum hebben we nog niet voor Fire Emblem: Three Houses, behalve dan dat deze in de lente van 2019 uitgebracht zal worden. Laten we hopen dat we onder andere gameplay, een verhaallijn en een releasedatum krijgen tijdens de 35 minuten durende Nintendo Direct.

  Nintendo Direct verwachtingen

  Wat we gaan zien in deze Direct is nog niet helemaal zeker, maar we hopen dat de titels uit deze lijst er sowieso tussen zitten. Nintendo Direct zal op 13 februari 2019 te zien zijn vanaf 23:00 uur op de officiële Nintendo website.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.