Nintendo Direct 2017 - De tofste beelden op een rijtje!

  Nintendo heeft vannacht een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden en tijdens de livestream is er natuurlijk genoeg getoond. Wij hebben de tofste trailers voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier de vetste Nintendo Direct 2017 trailers!

  4. Pikmin 3DS

  De lijst wordt afgetrapt met de aankomende Pikmin game voor de Nintendo 3DS. In deze platformer ga je wederom op pad met Olimar en kunnen je schattige vriendjes niet ontbreken. Puzzel je een weg door de smalle gangen en versla de meest angstaanjagende vijanden.

  De game lijkt bekende mechanieken te combineren met de nieuwigheid die het platform-genre naar de serie toebrengt. Zo hebben jouw Pikmin wederom sterke en zwakke punten die je kunt benutten tijdens het spelen. Pikmin 3DS komt 28 juli uit voor de handheld van Nintendo.

  3. Team Kirby Clash Deluxe

  De volgende game in het lijstje brengt een nieuw avontuur met het opblaasbare roze ventje die we allemaal zo goed kennen naar de handheld van Nintendo. Team Kirby Clash Deluxe is een multiplayer-geori├źnteerde game waarin je met maximaal drie anderen samen kunt strijden tegen talloze vijanden.

  Hierbij kun je kiezen uit vier verschillende klassen die elk zo hun unieke vaardigheden met zich meebrengen. Het leuke van dit alles is dat de game vanaf vandaag beschikbaar is en dus meteen is te downloaden!

  2. ARMS

  Het zilver is ditmaal voor de aankomende vechtgame van Nintendo: ARMS. In deze Nintendo Switch exclusive ga je de strijd aan tegen andere vechters met de raarste armen. Er zitten talloze soorten vechtarmen in de game gestopt en je hebt de mogelijkheid om zelf een set te maken. Je kunt armen van karakters dus ook met elkaar combineren, zodat je de ultieme vechter kunt samenstellen.

  Dit werd dan ook uitgebreid getoond tijdens de Nintendo Direct van vannacht. Tijdens de livestream is goed gedemonstreerd wat voor effect een goede combinatie van armen wel niet kan hebben in een gevecht. Mensen die de game graag willen spelen moeten nog even geduld hebben. ARMS ligt namelijk vanaf 16 juni in de winkelrekken.

  1. Splatoon 2

  Het klapstuk van de avond was ditmaal Splatoon 2. Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct uitgebreid de tijd genomen om de game in actie te tonen. Zo is er een nieuwe modus onthuld en getoond, waarin spelers eieren moeten zien te verzamelen. Dit verzamelde waar dient vervolgens bij een aangegeven punt afgeleverd te worden, terwijl hordes vijanden je het leven zuur maken.

  Daarnaast zijn er nieuwe Amiibo figuurtjes aangekondigd die tegelijkertijd met Splatoon 2 uitkomen. Met die nieuwe Amiibo kun je onder andere nieuwe kledij vrijspelen en het is tevens mogelijk om de karakters zelf in-game te gebruiken. De kleurrijke shooter van Nintendo komt op 21 juli exclusief naar de Switch toe.

  Welke van de Nintendo Direct 2017 trailers vind jij het vetst?

  Nintendo heeft tijdens deze Direct uitzending dus weer meer dan genoeg moois laten zien. Naast de vier eerdergenoemde games zijn er natuurlijk nog meer trailers langsgekomen. Mis jij een game in dit rijtje? Laat het dan vooral weten in de reacties onder het artikel!

  Hey! Pikmin

  Verkijgbaar vanaf 28 july 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.