Nieuwsalarm met Endboss Reviews - 'Ik word niet de nieuwe James Bond'

  Het was een bewogen week: alsof het met gamescom nog niet druk genoeg was gebeurde er ook het nodige in de filmwereld. We kunnen het je niet kwalijk nemen als je misschien het één en ander hebt gemist. Gelukkig is Endboss Reviews ook deze week bereid om jullie even bij te praten!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Uiteraard moeten we het hebben over een aantal gamescom games. Borderlands 3 en Gears 5 hebben beide uitgepakt met een paar sappige details en we hebben heel wat te vertellen over de Avengers Game van Square Enix. Als we het hebben over de Avengers moet het schokkende nieuws over Spider-Man ook voorbij komen.

  Recap

  Wil je nog even teruglezen wat Endboss Reviews zojuist allemaal heeft verteld? Dit zijn de nieuwsberichten die in het Nieuwsalarm van deze week naar voren komen:

  Over avonturen op gamescom kun je terugkijken in de vlogs die we terplaatse hebben gemaakt. Al het nieuws van gamescom kun je teruglezen op onze speciale gamescom 2019 pagina.

  Tot volgende week!

  Wil je nooit meer iets missen van wat er op de site verschijnt? Volg ons dan op Twitter, Instagram en Facebook! Uiteraard hebben we deze week ook een Reageer & Win die je moet checken als je de Pokémon Trading Card Game speelt (of de kaarten gewoon mooi vindt). Fijn weekend allemaal!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.