Reageer en Win - Unified Minds Pokemon kaarten

  In de Reageer & Win van deze week geven we aan één gelukkige persoon een Dragonite en een Necrozma Unified Minds Pokemon TCG weg. Deze week hebben we een Reageer en Win zonder video, maar dat maakt het niet minder leuk om te winnen!

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op 2x 2 kaarten voor Angel has Fallen en een dag airsoften voor 4 personen. De winnaars zijn geworden:

  Chirs Boers heeft het dagje airsoften voor 4 personen gewonnen!

  Laura Kolthof heeft 2 vrijkaarten voor Angel has Fallen gewonnen!

  We hebben nog 2 vrijkaarten over. Houd onze Instagram in de gaten over hoe je die kan winnen.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer & Win - Unified minds Pokemon kaarten

  Prijs: 1x2 Unified Minds Trading Card Game

  In samenwerking met The Pokemon Company geven we deze week een hele vette prijs weg! Hou jij nou ongelofelijk veel van Pokemon? Heb je al een hele kaart verzameling? Doe dan vooral je best om deze prijs te winnen. Je krijgt 2 exemplaren zodat je gelijk met 1 van je vrienden kan gaan spelen. De volledige Unified Minds set bestaat uit:

  • Meer dan 230 kaarten
  • 8 nieuwe Tag Team Pokémon-GX
  • 9 extra Pokémon-GX
  • Meer dan 25 trainer kaarten en 2 nieuwe speciale energie kaarten

  Hoe gaan we dit weggeven? De opdracht is simpel: reageer op 3 artikelen op XGN de komende week. Verder geven we ook een pakket weg via Instagram, dus bekijk ook onze post daar! De winnaars worden volgende week bekendgemaakt hier op de website.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.