Nieuwe Star Wars Battlefront details - Alle recente aankondigingen

Article
dinsdag, 13 oktober 2015 om 13:07
xgn google image
De release van Star Wars Battlefront komt steeds dichterbij, en ontwikkelaar DICE heeft nieuwe details omtrent de game onthuld. Zo zijn nieuwe modi, missies, een season pass en een Ultimate Edition aangekondigd. Check alle nieuwe Star Wars Battlefront details hier!
We zijn inmiddels bekend met de modi Walker Assault, Drop Zone en Survival, die we in de beta voorgeschoteld kregen. Dit zijn echter niet de enige speelbare modi in de game, en DICE heeft nu ook een aantal andere modi uit de doeken gedaan. Naast nieuwe spelmodi werden de verschillende missies onder de aandacht gebracht, en is onder andere de Season Pass onthuld. We zetten hier alle nieuwe details op een rijtje voor je!

Drie nieuwe spelmodi

Zo is er een aantal nieuwe spelmodi onthuld, namelijk Hero Hunt, Droid Run en Cargo. Op dit moment zijn er dus 6 modi in totaal bekend voor Star Wars Battlefront.
Hero Hunt is een 1v7 modus, waarin één held het opneemt tegen zeven andere spelers. De speler die de held weet om te brengen neemt de plaats van de held in, en wordt daarna zelf opgejaagd door de anderen. Volgens DICE is de sleutel tot succes het kennen van de sterkten en zwakten van de helden, samen met strategisch te werk gaan en het gebruik van Star Card abilities. Gewone personages maken namelijk geen schijn van kans tegen deze helden.
Droid Run is een 6v6 modus waarin groepen strijden om controle over droids te verkrijgen. Deze drie droids moeten gevonden worden door het team, maar ze bewegen zich snel over de map. Wil je als team Capture Points verdienen, dan moet jouw team bovendien al deze droids in bezit hebben. Het wordt nog een stukje moeilijker gemaakt dankzij het feit dat deze modus geen pickups voor helden of voertuigen bevat.
Cargo is vergelijkbaar met de bekende Capture The Flag modus, maar dan op de Star Wars Battlefront manier. Cargo is een 6v6 modus, die loopt volgens de Capture The Flag formule: beide teams beschikken over cargo die het andere team moet stelen en naar zijn basis moet brengen. De modus is anders van het normale CTF in het feit dat het niet nodig is dat de cargo in de thuisbasis blijft voor de gestolen cargo te laten meetellen.
De score werkt ook anders, het begint namelijk met een 5-5 score, die verandert naarmate een team meer cargo vasthoudt. Aan het einde van het potje van 15 minuten, wint het team met de hoogste score.
80053

Nieuwe missies

EA heeft bovendien details onthuld over de verschillende missies, waarmee je offline de actie aan kan gaan. Deze missies zijn bovendien allemaal zowel couch co-op of online co-op te spelen. In Star Wars Battlefront krijgen spelers Training missies, Survival missies, Battle misises en Hero Battles voorgeschoteld.
De naam zegt het eigenlijk al, maar Training missies zijn er dus om spelers te trainen in hun Star Wars Battlefront skills. Je kan bijvoorbeeld een de slag met X-wings, speeder bikes of verschillende helden.
Tijdens de Survival missies moeten spelers hordes Imperial troepen afweren, die beschikken over AT-ST's, TIE-fighters, elite stormtroopers en nog veel meer. Elke planeet beschikt bovendien over een andere Survival missie, waarvan die van Tatooine al speelbaar was in de Star Wars Battlefront beta.
In de Battle missies kunnen spelers hun gevechtskills polijsten. Zowel aan de kant van de Rebels of de Empire, samen met een vriend of tegen vijandige AI.
In de Hero Battles kan je je fantasie op de vrije loop laten door te spelen als helden als Luke Skywalker en schurken als Darth Vader.
80054

Season Pass en Ultimate Edition

Naast deze details zijn ook de Season Pass en Ultimate Edition onthuld, samen met de desbetreffende prijzen. Het gaat vooralsnog alleen om de Amerikaanse prijzen, aangezien de Nederlandse prijzen nog niet bekendgemaakt zijn.
De prijs voor de Season Pass ligt zowel in de PSN Store, Origin Store en de Xbox Games Store op 50 dollar, vergelijkbaar met de prijs van voorgaande Season Passes voor de Battlefield games. Deze pas geeft spelers toegang tot vier DLC pakketten, die volgens EA spelers naar nieuwe locaties moeten brengen. Bezitters van de seizoenspas krijgen bovendien twee weken eerder toegang tot elk pakket en een exclusieve Shoot First emote.
Bovendien werd de Ultimate Edition uit de doeken gedaan. Deze versie bevat het spel, de Season Pass en de content uit de Deluxe Edition. Deze Ultimate Edition gaat 120 dollar kosten en zal beschikbaar zijn voor alle platforms waar de game op uitkomt.
Star Wars Battlefront komt op 19 november uit voor de Xbox One, PS4 en PC.

Populair Nieuws