Nieuwe SOEDESCO games - Dit staat je allemaal te wachten

  Tijdens gamescom was ook de Nederlandse glorie aanwezig. SOEDESCO, uitgever van een divers assortiment aan games, wist zijn mannetje te staan met een kersverse line-up. Benieuwd naar de nieuwe SOEDESCO games? Lees dan vooral verder voor het totaaloverzicht!

  Er is een rote kans dat je ooit wel eens een SOEDESCO game gespeeld hebt. Van het avontuurlijk Adam's Venture tot het super snelle Defunct. Niet alleen de spellen die de uitgever al uitgebracht heeft weten je mee te nemen op een betoverende reis, want er komen maar liefst zes sprankelende titels aan. Voor ieder wat wils dus!

  Wuppo

  De aftrap is voor Wuppo, een 2D sidescrolling game die voor de PC uitkomt. In deze cartooneske game speel je een eenzame Wum, die opzoek gaat naar een geschikte plaats om te leven. Tijdens zijn reis bezoekt hij de ene na de andere magische locatie om zijn uiteindelijke thuis te kunnen vinden. Ook al heeft de game een vriendelijke tekenstijl meegekregen, het spel kent meer diepgang dan je zou verwachten.

  Wuppo kent namelijk een hoop RPG-elementen, waarbij je overtuigingskracht een grote rol gaat spelen. Hiernaast moet je het opnemen tegen een verscheidenheid aan monsters met gigantische bazen. Geen paniek, want jouw Wum kan schieten en doet daarmee niet onder voor de meest gevaarlijke wezens. Een gedurfde tocht die het meest avontuurlijke in je naar boven haalt.

  Wuppo komt in september 2016 uit voor de PC en gaat meer dan acht uur aan gameplay bieden.

  Ian's Eyes

  Naast Wuppo komt nog één van de nieuwe SOEDESCO games ui in september. In Ian's Eyes speel je North, de blindengeleidehond van de achtjarige Ian. Zijn eerste schooldag wordt namelijk een hel, als iedereen opeens in zombies verandert. Aan jou, als trouwe viervoeter, de taak om de jongen veilig de school uit te krijgen.

  Het ontsnappen aan de nachtmerries kost wel de enige moeite. Zo moet je met North de helse kinderen van de blinde Ian weg weten te lokken, voordat zij zich tegoed doen aan de arme jongen. Ren, blaf en kruip je een weg door de verschrikkelijke school en wie weet ben jij wel de meest loyale hond ooit!

  Ian's Eyes komt uit op 1 september voor de PC.

  Reus

  Hopelijk zijn de goden je een beetje goed gezind tijdens het spelen van deze godsimulator. Je krijgt namelijk een viertal almachtige wezens onder jouw hoede om de planeet vorm te geven zoals jij dat wilt. REUS stelt je in staat om leven te creëren en de aardbol zo leefbaar mogelijk te maken voor de mensen die er wonen. Toch moet je oppassen dat je niet te veel geeft, want zoals iedereen wel weet kan de mensheid behoorlijk hebberig zijn.

  Reus komt ergens in het derde kwartaal van 2016 uit voor Xbox One en PS4.

  Earthlock

  Earthlock heeft als ondertitel 'Festival of Magic' en daar is geen woord aan gelogen. In deze betoverende RPG neem je de rol van protagonist Amon op je, om de planeet Umbra te redden. Tijdens deze tocht kan je aan de gang met een hoop personaliseringsmogelijkheden en het in elkaar zetten van eigen voorwerpen. De reis gaat je voorlopig wel even zoet houden, want om het spel door te komen heb je zo'n 30 uur nodig!

  Het spel bevat turn based combat en vindt zijn invloeden aan de oosprong van de Final Fantasy franchise. Met een uitgebreide collectie aan helden moet je ervoor zorgen dat je ongedeerd de gevaren van Umbra overleefd. Elke held krijgt hiervoor een heel andere vechtstijl mee, waardoor je dus tactisch moet nadenken over het inzetten van strijders.

  Earthlock komt in het vierde kwartaal an 2016 uit voor Xbox One, PS4 en PC.

  Theme Park Studio

  Neem Rollercoaster Tycoon, voeg daar een enorme hoeveelheid aan diepgang bij en je krijgt Theme Park Studio. In deze simulatiegame kan je aan de slag om je eigen pretpark in elkaar te zetten, waar je het zo gek kan maken als je wilt. Er zal een hoop content voor deze game te downloaden zijn met betrekking tot nieuwe attracties en bouwmogelijkheden. Hiernaast is het mogelijk om met je eigen achtbanen mee te rijden en daarbij te genieten van een levensechte Virtual Reality ervaring.

  Theme Park Studio opent zijn deuren in het vierde kwartaal van 2016 en komt uit voor de PC.

  Dollhouse

  De laatste van de getoonde nieuwe SOEDESCO games tijdens gamescom is Dollhouse. Deze noir thriller geeft je de ervaring dat je in een zenuwslopende detective game zit, boordevol horror elementen. In deze game schep jij zelf het verhaal, dat veelal bestaat uit herinneringen. Durf jij het aan om in een duister gebouw rond te sluipen tussen de poppen?

  Dollhouse komt in het eerste kwartaal van 2017 uit voor PC en PS4.

  Reus

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.