Top 5 nieuwe seizoenen op Netflix - Eindelijk weer verder kijken

Article
dinsdag, 02 mei 2017 om 15:38
xgn google image
Deze maand krijgen een aantal series op Netflix een nieuw seizoen erbij. Na lang te hebben gewacht kunnen fans nu eindelijk weer verder met het kijken van hun favoriete series. In deze special zetten we vijf van deze nieuwe seizoenen op Netflix op een rijtje en kijken we naar wat er al gebeurd is en wat we kunnen verwachten.

5. Modern Family (Seizoen 7)

Modern Family werd in 2009 gelanceerd en de serie speelt zich af in Los Angeles. De serie volgt het leven van drie verschillende families die elk een andere samenstelling hebben. De ene familie is een doorsnee gezin, de andere is een stief-familie en de derde familie bestaat uit een homostel. Inmiddels zijn er al acht seizoenen van de serie geproduceerd en het zevende daarvan wordt op 1 mei toegevoegd aan de database van Netflix.
In het vorige seizoen van Modern Family werden we getrakteerd op de nodige huwelijksdrama's. Jubilea, huwelijksreizen en trouwfilmpjes kwamen allemaal aan bod in de 21 afleveringen van het zesde seizoen van deze serie. Ook aan de wat prillere relaties werd aandacht besteed, zo kregen een aantal personages te maken met vriendjes en vriendinnen.
Het zevende seizoen van Modern Family bestaat uit 22 afleveringen. In dit nieuwe seizoen kunnen we wederom smullen van de nodige relatie problematiek, een aantal personages weten namelijk niet meer zeker met wie ze samen willen zijn. Ook leren de ouders in dit seizoen meer over hun kinderen, die zich niet meer altijd aan de regels houden.
110580

4. The Bridge (Seizoen 3)

The Bridge is een samenwerking tussen het Zweedse Sveriges Television en het Deense DR. De titel van de serie verwijst naar de Øresund brug die het Zweedse Malmö met Kopenhagen verbindt. The Bridge werd voor het eerst uitgezonden in 2011 en sindsdien zijn er drie seizoenen van The Bridge geproduceerd. Het derde en nieuwe seizoen van The Bridge werd in 2015 uitgezonden in Scandinavië, maar zal op 1 mei tussen de nieuwe seizoenen op Netflix te zien zijn.
The Bridge gaat over een Zweedse en een Deense detective die een samenwerking aangaan nadat er een misdrijf wordt gepleegd op de grens van de twee landen. Naarmate ze steeds meer zaken oplossen beginnen de twee in nauwer verband samen te werken, wat uiteindelijk een samenwerking tussen de Deense en Zweedse politie tot gevolg heeft. In het tweede seizoen gebeurt er een ramp bij de Øresund brug en gaan de twee detectives opnieuw op onderzoek uit.
Het derde seizoen van The Bridge speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit seizoen twee af. Het nieuwe seizoen begint met de ontdekking van een lichaam in Malmö waar de Zweedse detective op wordt gezet. Uiteindelijk blijkt de zaak veel omvangrijker dan verwacht was en lijkt het erop dat er een seriemoordenaar in het spel is. Een aantal vermissingen maakt het nog moeilijker voor de detectives om zich te focussen op de moorden.
110581

3. Sense8 (Seizoen 2)

Sense8 is een science-fiction drama en is geproduceerd voor Netflix. Het eerste seizoen heeft 13 afleveringen en werd in juni 2015 aan de database van Netflix toegevoegd. In augustus werd aangekondigd dat er een tweede seizoen van Sense8 geproduceerd zou gaan worden. Dit nieuwe seizoen van Sense8 zal vanaf 5 mei te bekijken zijn op Netflix.
Sense8 volgt het verhaal van acht mensen die elk in een andere cultuur in een ander deel van de wereld leven. Als ze allemaal een visioen krijgen over de dood van een vrouw komen ze erachter dat ze Sensates zijn. Dit houdt in dat ze een mentale en emotionele connectie hebben met andere Sensates, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en kennis kunnen delen. Tijdens het eerste seizoen van Sense8 proberen de personages erachter te komen hoe ze aan hun gave komen.
Het tweede seizoen van Sense8 zal uit tien afleveringen bestaan en wordt dus op 5 mei aan Netflix toegevoegd. In dit nieuwe seizoen worden de Sensates steeds sterker, maar krijgen ze ook te maken met steeds geduchtere tegenstanders. Ook worden ze gevolgd door een institutie die steeds meer moeite doet om de Sensates te vinden. Het tweede seizoen van Sense8 speelt zich af in onder andere Amsterdam, Mexico City, Seoul en IJsland.
110582

2. Bloodline (Seizoen 3)

Bloodline is een Netflix Originals serie en was in februari 2015 voor het eerst te zien op de video streamingdienst. Er staan al twee seizoenen van de serie op Netflix die in totaal uit 26 afleveringen bestaan. In juli 2016 werd het derde seizoen van de serie aangekondigd en deze zal op 26 mei tussen de nieuwe seizoenen op Netflix staan. Het is al bevestigd dat seizoen drie het laatste deel van Bloodline zal worden.
Bloodline gaat over een familie uit Florida die bij elkaar komt voor het 45e jubileum van Robert en Sally Rayburn. Zij hebben samen vier zoons gekregen, maar een daarvan valt nogal buiten de boot. Als hij op het feest aankomt is niemand daar echt comfortabel bij en uiteindelijk wordt duidelijk waarom. Er komen steeds meer geheimen over de familie Rayburn aan het licht waardoor je de familie in een ander daglicht gaat zien.
Aan het einde van het tweede seizoen werd een van deze geheimen bijna onthuld, maar dit werd op het nippertje voorkomen. In het derde seizoen zien we waarschijnlijk wat dit geheim is en wat de gevolgen zullen zijn als dit geheim bekend wordt. We zullen er snel genoeg achterkomen, want het nieuwe seizoen van Bloodline wordt namelijk op 26 mei toegevoegd aan Netflix.
110583

1. House of Cards (Seizoen 5)

House of Cards is een Netflix Originals serie en was voor het eerst in 2013 op Netflix te bekijken. Sinds die tijd zijn er al vier seizoenen van de serie verschenen. Er staan nu 52 afleveringen van House of Cards op de video streamingdienst. Het vijfde seizoen werd aangekondigd in januari 2016 en zal vanaf 30 mei te bekijken zijn op Netflix.
House of Cards is een Amerikaanse politieke serie en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Dobbs. De serie volgt het verhaal van de Democraat Frank Underwood en zijn vrouw, Claire. Samen proberen zij hogerop te komen in de hiërarchie van het Witte Huis en dit willen ze op elke mogelijke manier bereiken. Door mensen te manipuleren en beïnvloeden krijgt Frank steeds hogere posities toegewezen en krijgen Frank en Claire steeds meer macht.
Het nieuwe seizoen van House of Cards zal dus op 30 mei verschijnen en zal naar verwachting weer uit 13 afleveringen bestaan. Er is nog weinig bekend over de inhoud van dit nieuwe seizoen, maar in een interview met de acteurs werd gehint naar het verlies van een aantal personages in dit nieuwe seizoen.
Welke van deze nieuwe seizoenen op Netflix ga jij kijken? Laat het weten in de comments!