Nieuwe Project CARS 2 auto's - Vier fabrikanten uitgelicht

Article
dinsdag, 26 september 2017 om 16:51
xgn google image
Project CARS 2 is al een paar dagen uit en dat is dus alweer nummer twee in de reeks van vijf bekende racegames die dit jaar uitkomen. Deze richt zich zeer duidelijk meer op de hardcore raceliefhebber en dat is ook te zien in de hoeveelheid Project CARS 2 auto's.
Een paar dagen geleden kon je al over de vijf belangrijkste nieuwe features van Project CARS 2 lezen en vandaag gaan we wat dieper in op één van die vijf: de auto’s. In racegames zijn auto’s überhaupt een essentieel onderdeel waar veel spelers waarde aan hechten en met de komst van enkele nieuwe fabrikanten in Project CARS 2 zijn veel fans enthousiast.
Wij lichten een paar van die nieuwe fabrikanten en auto’s voor je uit, gevolgd door een link naar de officiële website van de game, waar een overzicht staat van alle nieuwe Project CARS 2 auto’s. Zo kan jij al kijken welke nieuwe auto’s jou het meest kunnen bekoren in de game. Ga dus snel verder naar de volgende pagina!
118424

Nissan

Het is voor het eerst in de serie dat Nissan aanwezig is als zelfstandige autofabrikant. Ze zaten weliswaar al in Project CARS, maar dat was als motorleverancier van de Oreca 03 LMP2 auto. In Project CARS 2 komt de Japanse automaker - onderdeel van Renault - met maar liefst dertien nieuwe Project CARS 2 auto’s, waarvan het leeuwendeel zijn sporen heeft verdiend in de autosport.
Zo heeft de 300ZX Turbo de befaamde 24 uur van Le Mans in 1994 gewonnen door de beste te zijn in de IMSA GTS klasse. Diezelfde auto, maar dan zonder de Le Mans modificaties erop (beiden zitten er in), was van 1990 tot en met 1992 ook nog eens super dominant in zijn eigen IMSA GTS klasse. Een mooie stukje autohistorie zit er dus in de 300ZX Turbo. Ook de dit jaar uitgekomen Nissan GTR Nismo zit in Project Cars 2 en laat jou keurige rondjes rijden over de tientallen circuits.
118425

Ferrari

Spelers waren onaangenaam verrast toen ze zagen dat het grote Ferrari niet in Project CARS zat. Gelukkig voor hen wist Slightly Mad Studios dat dit niet voor een tweede keer mocht gebeuren en dus zit het steigerende paard met tien Project CARS 2 auto's in de game.
Eén die in het oog springt is de Ferrari 330 SP, die eind jaren 90 meedeed in verschillende sportcars kampioenschappen en zeer succesvol was. Zo werd onder meer vier keer achter elkaar het team – en rijderskampioenschap - gewonnen in het FIA Sportscar kampioenschap. Ook de nieuwe LaFerrari is één van Ferrari's Project CARS 2 auto's. Dus tik de rondes maar af op Monza.
118426

Lamborghini

Net als zijn grote rivaal Ferrari ontbrak Lamborghini ook in de originele Project CARS. In het tweede deel komt daar dus verandering in door van de gele brigade zeven auto’s in Project CARS 2 te zetten.
De Lambo die in het oog springt is de Lamborghini Aventador LP700-4 uit 2016. Het is weliswaar geen GT, LMP of Touring auto, zoals de meeste in Project CARS 2 dat wel zijn, maar een “gewone” sportauto. Het is echter wel een beest van een wagen, die je echt moet bedwingen om hem op het juiste spoor te houden, zoals te zien is in het bovenstaande filmpje op de Nordschleife.
118427

Porsche

Een interessante batch aan nieuwe Project CARS 2 auto's, want Porsche is heel lang niet te vinden geweest in tal van racegames. Ze hadden namelijk een jarenlang exclusief contract met EA, waardoor het bekende Duitse merk alleen maar in de Need for Speed games zat. Nu dat contract afgelopen is, wordt afscheid genomen van RUF - de standaard vervanger in alle andere racegames - en maakt Porsche zijn entree in Project CARS 2.
Vooral de Porsche 962C is er één om uitgelicht te worden. Deze won in de jaren 80 vrijwel alle kampioenschappen waar de bolide aan meedeed, waaronder de 24 uur van Le Mans in 1986 en 1987. Los daarvan zijn er tal van GT wagens van Porsche aanwezig in de game, waardoor je de bekende Porsche Super Cup perfect kunt nabootsen.

Alle nieuwe Project CARS 2 auto's op een rij

Dit waren vier nieuwe autofabrikanten in Project CARS 2 die het uitlichten waard waren. Benieuwd naar alle nieuwe Project CARS 2 auto's? Neem dan een kijkje op de officiële website van de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties