Nieuwe Gamescom games - Deze zijn tijdens gamescom aangekondigd

Article
vrijdag, 25 augustus 2017 om 13:26
xgn google image
De gamescom was deze week en het nieuws over aankomende games komt in grote hoeveelheden op de fans af. Daarbij zijn ook een paar nieuwe titels aangekondigd. Hierbij een overzicht van de aangekondigde gamescom games!

5. Age of Empires 4

De Age of Empires 4 release is vlak voor gamescom aangekondigd door uitgever Microsoft. Dat deed de uitgever tijdens een persconferentie toegewijd aan de serie Age of Empires. Relic Entertainment is de ontwikkelaar van het spel.
Ontwikkelaar Relic is voornamelijk bekend om de serie Company of Heroes en Dawn of War. Microsoft omschrijft Relic als 'een ontwikkelaar met een schat aan ervaring op het gebied van RTS games met een hoge kwaliteit.' Volgens het techbedrijf is Relic de ideale ontwikkelaar om Age of Empires 4 te maken.
Veel details zijn er nog niet over de nieuwe game van Microsoft en zelfs de aankondigingstrailer, die je boven dit artikel kunt bekijken, geeft maar weinig informatie vrij. Wel lijkt het erop dat Age of Empires 4 zich in meer tijdsperiodes afspeelt dan de vorige delen.
De game komt in 2018 uit op de PC.
116571 1

4. Sims 4 Pets

Hoewel dit niet een geheel nieuwe game is, behoort de uitbreiding zeker tot de aangekondigde gamescom games. De trailer van de Sims 4 Pets toont de interactie tussen de dieren en de Sims. Het lijkt veel op de voorgaande dierenuitbreidingen die zijn uitgekomen voor de Sims. Zo kunnen gamers dieren wassen, knuffelen en met ze spelen.
Ondanks dat het op de voorgaande versies lijkt, wordt het wel uitgebreider dan ooit. Er komt namelijk een tool beschikbaar waardoor je de vacht van de dieren gemakkelijk aan kunt passen. Je kunt de dieren tot de puntjes aanpassen want er is ook een kleurenpallet beschikbaar waardoor je de dieren een aparte kleur kunt geven.
De game komt uit op PC, Xbox One en PS4.
116572

3. BioMutant

Ontwikkelaar Experiment 101 en uitgever THQ Nordiq hebben BioMutant aangekondigd. De game kent een open wereld en gamers kunnen die verkennen met een gecreëerd personage. In de post-apocalyptische wereld kun je rondreizen met onder andere paragliders, mounts en jetski's.
In de trailer waarmee de game werd aangekondigd neemt het personage het op tegen een enorm monster. Dit personage is trouwens geen mens maar meer een dier dat lijkt op een wasbeer. Je kunt deze geheel aanpassen, met bijvoorbeeld klauwen en vleugels, maar ook kun je een robotbeen toevoegen.
BioMutant komt uit voor de PC, Xbox One en PS4.
116573

2. Anno 1800

Een van de aangekondigde gamescom games is Anno 1800. Ubisoft kondigde de game dinsdag aan en maar weinig mensen hadden de game aan zien komen. De city-builder bevat een nieuwe verhaallijn, een andere sandbox-modus en een uitgebreide multiplayeroptie.
Het spel zal zich afspelen in de 19e eeuw, dat is aan het begin van het industriële tijdperk. Gamers krijgen de kans om grote steden te bouwen en netwerken aan te leggen. Je kunt je doelen behalen middels diplomatie, ruilhandel en oorlogsvoering. De trailer van Anno 1800 kun je boven dit artikel bekijken.
Anno 1800 komt enkel uit op de PC.
116576 1

1. Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution werd ook tijdens gamescom aangekondigd en behoort daarom tot dit overzicht gamescom games. In het spel moet je jouw eigen Jurassic Park ontwerpen en beheren.Evolution wordt momenteel ontwikkeld door Frontier Development.
De eerste trailer van het spel kun je boven dit artikel bekijken. Tijdens de persconferentie van Microsoft voor gamescom werd het nieuws naar buiten gebracht als een verrassingsonthulling en daar kwam Evolution dus uit. Je zou het spel een klein beetje kunnen vergelijken met Zoo Tycoon, ware het niet dat er meer gevaarlijke gebeurtenissen voorkomen en je niet met gewone dieren te maken hebt.
Jurassic World Evolution komt uit voor de PC, Xbox One en de PS4.
Naar welke game kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties.