5 Netflix series waarvan niet alle seizoenen te downloaden zijn

  Op Netflix kun je tegenwoordig films en series op verbinding downloaden en later zonder verbinding kijken. Dit geldt alleen niet voor alle films en series die op Netflix te vinden zijn. Sommige serie zijn totaal niet te downloaden, van andere zijn er soms maar één of twee seizoenen te downloaden, terwijl er meerdere zijn. Lees hier voor welke Netlfix series je niet alle seizoenen kunt downloaden.

  5. Peaky Blinders

  We beginnen deze lijst met Netflix series met Peaky Blinders, een serie bestaande uit vier seizoenen. Van die vier seizoenen zijn alleen de laatste twee te downloaden, de eerste twee niet. Peaky Blinders is een serie gemaakt door BBC, maar is ook te streamen op Netflix. De serie is erg populair en er is dan ook een vijfde seizoen op komst. Elk seizoen bestaat uit zes afleveringen.

  Peaky Blinders gaat over een criminele bende, met dezelfde naam, uit Engelse stad Birmingham en speelt zich kort na de eerste wereldoorlog af. De serie volgt de invloedrijke Shelby familie in haar overlevingsstrijd tegen de bevelhebbers, waaronder Chester Campbell, een Ierse detective. In Peaky Blinders gaat het over het overleven van de sterkste.

  ABC

  4. Modern Family

  Ook prijswinnende, komedieserie Modern Family staat in deze lijst met Netflix series waarvan niet alle seizoenen te downloaden zijn. De Amerikaanse hitserie gaat over een familie bestaande uit drie gezinnen en in elk gezin gebeurt er elke aflevering wel iets geks of komisch.

  Van de vele seizoen die er nu al zijn van Modern Family, er zijn al tien seizoenen, staan er maar vier op Netlix. En dat zijn niet eens de eerste vier seizoenen, maar seizoen vier tot en met zeven. Dat is jammer, want je kan de serie het beste vanaf seizoen één kijken.

  Showtime

  3. Homeland

  Homeland is een serie die gaat over CIA-analiste Carrie Mathison en is een thriller/politieserie. Carrie Mathison bestrijdt terrorisme in Homeland, maar moet tegelijkertijd ook omgaan met haar eigen geestelijke gezondheid en haar familieproblemen. Homeland heeft zeven seizoenen op Netflix staan.

  Bij Homeland is het een beetje gek geregeld op Netflix. Het eerste seizoen is gewoon te downloaden, de tweede daarna weer niet, en de overgebleven vijf seizoenen daarna weer wel. Homeland is een perfect voorbeeld van de omgekeerde wereld op Netflix, want alleen het tweede seizoen is niet te downloaden, de rest wel. Stel je wilt de serie in de trein naar ja werk of school kijken, zul je seizoen twee moeten overslaan.

  20th Century Fox

  2. Family Guy

  Bij Amerikaanse tekenserie Family Guy krijg je buikpijn van het lachen door de onnozele, ietswat dikke, Peter Griffin. Peter wordt ingesproken door Seth McFarlane, hij spreekt trouwens meerdere personages in voor Family Guy. Kijk daarbij naar Stewie, Brian en Glenn Quagmire. Mila Kunis spreekt de stem voor Meg Griffin in, de dochter van Peter.

  Het rare aan Family Guy op Netflix is dat er zes seizoenen van de serie te vinden zijn, het zijn er in totaal 17. De zes seizoenen die op Netflix staan, zijn seizoen 11 tot en met 16, hiervan zijn alleen seizoen 14 tot en met 16 te downloaden. Er is ook een Family Guy mobile game te bespelen.

  CBS

  1. How I Met Your Mother

  Op nummer één in deze lijst met Netflix series waarvan je niet alle seizoenen kan downloaden staat Amerikaanse sitcom How I Met Your Mother. De serie gaat over vijf vrienden in New York die zoeken naar de ware liefde. De titel is gebaseerd op de zoektocht van hoofdpersoon Ted, hij laat zijn kinderen via flashbacks zien hoe hij hun moeder heeft ontmoet.

  Alle negen seizoenen van deze serie staan op Netflix, alleen daarvan zijn de laatste twee niet te downloaden. Als je oneindig veel data hebt, is dit geen probleem. Zo niet, dan moet je de laatste twee seizoenen toch echt thuis kijken.

  5 Netflix series waarvan niet alle seizoenen te downloaden zijn

  Dat waren vijf Netflix series waarvan je niet alle seizoenen kan downloaden. Staan er series tussen die jij graag kijkt of mist er nog een serie in deze lijst? Laat het ons vooral weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.