De 7 beste originele Netflix anime series

Article
maandag, 13 augustus 2018 om 10:17
de 7 beste originele netflix anime series 136965
Er staan al een hoop toffe anime series en films op Netflix, maar soms zijn dit geen Originals. Wij duiken nu juist dieper in op de Originele content die de streamingdienst ons voorschotelt. Dit zijn de beste originele Netflix anime series.

7. B: The Beginning

In B: The Beginning staat het leven van een detective centraal. En dit is niet zomaar een detective, maar Keith Flick, een van de meest legendarische detectives die werkt voor de Royal Investigation Service (RIS). Flick moet tijdens zijn baan bij de RIS moorden zien op te lossen die gepleegd worden door ‘Killer B’.
Tot nu toe heeft de spannende serie nog maar één seizoen, maar dit zijn wel meteen twaalf afleveringen die allemaal rond de 25 minuten duren. Mocht je van een anime houden die de spanning erin kan houden en overwachte wendingen heeft, dan is B: The Beginning jouw serie
136966

6. Children of the Whales

Children of the Wales is een Netflix original die gebaseerd is op de manga en is fantastisch geanimeerd. Het verhaal gaat over een 14 jaar oude archivaris van Mud Whale genaamd Chakuro. De jongen leeft met zijn vrienden en andere inwoners op een eiland dat over een grote, oneindige zandoppervlakte drijft.
De bewoners zijn ‘gezegend’ met een speciale kracht die saimia wordt genoemd, maar iedereen die er gebruik van maakt zal op een jonge leeftijd sterven. Er zijn geen andere mensen die leven op de wereld. Ieder eiland dat ze tegen kwamen was verlaten. Tot er een eiland zo groot als de Mud Whale in hun vizier komt waar een meisje op leeft die het lot van Chakuro zal veranderen.
Het eerste seizoen van Children of the Whales is nu op Netflix te zien.
136967

5. Violet Evergarden

Violet Evergarden is een visueel prachtige serie met een interessant verhaal dat kijkers beet zal pakken. Het hoofdpersonage Violet Evergarden is een robot die gemaakt is om te helpen in een oorlog, maar wanneer deze oorlog voorbij is heeft ze geen doel meer.
Daarom besluit ze om te werken als brievenschrijfster waarbij ze een hoop nieuwe mensen ontmoet en erachter komt wie zij echt is. Ook komt ze in aanmerking met de verschillende emoties die mensen hebben, waaronder de liefde.
Momenteel is het eerste seizoen van de serie, dat dertien afleveringen heeft, beschikbaar op Netflix
136968

4. Kakegurui

In augustus vorig jaar kwam de eerste trailer uit voor Kakegurui. De video gaf al een hoop weg over de serie: gokken. Dit onderwerp is namelijk een belangrijk aspect van de serie.
Om te slagen voor school moeten gewone mensen hoge cijfers halen, maar niet op Hyakkaou, een privéschool met een wel heel aparte leermethode. Studenten van de school moeten namelijk zo goed mogelijk kunnen gokken en worden beoordeeld op hun vaardigheden. Yumeko Jabami, hoofdpersonage van de serie, is een supergokker en besluit zich aan te melden voor de school.
De serie toont knotsgekke gokscènes die een hoop rivaliteit met zich mee brengen tijdens de afleveringen van de serie, want iedereen wil natuurlijk de beste zijn. Het eerste seizoen van Kakegurui staat nu op Netflix.
136969

3. Little Witch Academia

Mocht je fan zijn van Harry Potter en anime, dan is dit zeker een toffe animeserie om te kijken. Little Witch Academia gaat namelijk over een school genaamd Luna Nova waar heksen naar toe gaan om meer over zichzelf en hun vaardigheden te leren.
In de serie staat het heksje Akko centraal. Het meisje is niet zo’n goede leerling, maar door niet op te geven en haar best te doen. In de serie volgen kijkers het verhaal van Akko en haar vrienden die een hoop avonturen meemaken.
Little Witch Academia heeft momenteel twee seizoenen op Netflix die gecombineerd 25 afleveringen bevatten
136970

2. Devilman Crybaby

Devilman Crybaby laat alle schattige elementen van Little Witch Academia compleet achterwege. Netflix zet met Devilman Crybaby een krachtige serie neer die over de problemen gaat van de wereld en hoe een gevoelige jonge duivel hier mee omgaat.
Deze jonge duivel heet Akira Fundo en hij komt erachter dat demonen de aarde willen overnemen. Door zijn eigen krachten als Devilman te gebruiken probeert hij deze wezens te verslaan. Wanneer hij Devilman is heeft hij de krachten van een demoon, maar de ziel van een mens.
Volg nu tien afleveringen van de strijd van Akira in het eerste seizoen van Devilman Crybaby.
136971

1. Castlevania

Een van de meest grote successen op Netflix is Castlevania. De original heeft nu nog maar één seizoen, maar hier zal verandering in komen. Op 26 oktober gaat namelijk het tweede seizoen van start. In onze review voor het eerste seizoen beloonden we de serie met een 7.
De serie is gebaseerd op de game Castlevania III: Dracula’s Curse en heeft in totaal vier afleveringen. In Castlevaia volgen kijkers het verhaal van een vampierjager die een stad probeert te redden van bovennatuurlijke beesten die door Dracula geleid worden

Populair Nieuws