5 dingen die je absoluut niet moet doen als je aan Fortnite begint

Article
zondag, 12 augustus 2018 om 11:02
5 dingen die je beter niet kan doen in fortnite 137169
We hebben het al gehad over dingen die je wél moet doen in Fortnite, maar nog niet over wat je nou echt niet moet doen in de game. Wij gaan in deze special dieper op 5 dingen die je absoluut niet moet doen zodra je aan het populaire spel begint. Ervaren spelers zullen deze punten wellicht al in hun speelstijl hebben verwerkt.

Niet bouwen

Een van de belangrijkste onderdelen van Fortnite is bouwen. Hierdoor krijgen spelers de kans om dekking te zoeken, ook al bevind je je in een open omgeving. Bouwen, bukken en jezelf verdedigen tegelijkertijd kan af en toe lastig gaan, maar door veel te oefenen is dit een belangrijke functie die je onder de knie zal krijgen.
Misschien is het je zelf al eens opgevallen dat mensen die niet bouwen, of afgeleid zijn en de andere kant op kijken, zonder enige bescherming snel doodgaan. Het Port-a-fort item komt hier goed bij van pas. Dit is namelijk een item waarmee in enkele seconden een fort gebouwd kan worden.
137170

In open gebied lopen

Dit sluit eigenlijk aan bij het punt van net, dus waarom we afraden om niet te bouwen. Wanneer spelers in een open gebied lopen zijn ze onbeschermd en vormen daarmee een makkelijke prooi. In een groep zou dit minder erg zijn, want dan kan je elkaar te hulp schieten. Mocht je solo gaan, dan is het zeker een afrader om in open gebied te lopen.
In de plaats daarvan is het handig om tussen bomen door te lopen of zelfs een launch pad te gebruiken.
137171

Wapens door elkaar hebben

Tijdens het spelen is het wisselen van wapens vaak heel belangrijk, vooral middenin een gevecht. Daarom raden wij aan om je wapens op volgorde in te delen in een vast patroon. Als je hetzelfde wapen altijd in het eerste vakje houdt, dan zal je hier al snel aan wennen en hoef je hier niet veel over na te denken tijdens het vechten.
Mocht je niet uit je hoofd weten welke wapens er allemaal zijn er welke het beste zijn om te gebruiken, lees dan over de vijf beste Fortnite wapens!
137172

Op het einde hakken

Aan het begin ben je wellicht druk bezig met het beschieten van vijanden zodat je de juiste wapens in handen kan krijgen. Toch moet je niet vergeten om te hakken en materialen te verzamelen. Mocht je namelijk lang in leven blijven en tijdens gevechten veel moeten bouwen, dan kan dit niet zonder materialen.
Er zijn stiekem meerdere manieren om aan materialen te komen. Spelers kunnen ze namelijk direct verzamelen of andere spelers vermoorden en hun materialen verzamelen. De tweede optie gaat een stuk sneller als de vijand veel materialen had, maar brengt een hoger risico met zich mee.
137173

Stilstaan

Dit is misschien wel een van de meest logische punten die we benoemen in deze lijst. Het is heel logisch als je erover nadenkt, maar toch doen veel beginnende spelers dit in Fortnite: stilstaan. Vaak staan spelers stil om hun wapens te checken of om te zien waar vijanden zijn, maar dit is niet handig.
Vijanden kunnen mensen die stilstaan super gemakkelijk uitschakelen. Blijf altijd lopen en bewegen ook al ben je dingen aan het checken of loot aan het oprapen van vijanden die je hebt gedood. Tijdens het rennen is het ook handig om tegelijkertijd te springen zodat vijanden niet zo makkelijk een headshot kunnen raken.

Populair Nieuws