Nedgame knalt met flinke korting op Switch, PS4 en Xbox games!

Article
zaterdag, 26 maart 2022 om 14:00
judgment screenshot 08 ps4 us 17apr2019f1594823010
Goed nieuws als je nog op zoek bent naar toppers voor je favoriete console. Deze gamers voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox kan je nu namelijk met veel korting scoren!

Judgment op PS4 en PS5

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio staat voornamelijk bekend om de geliefde Yakuza games, de reeks met Kazuma Kiryu in de hoofdrol. In de spin-off Judgment speel je alleen niet met een gevreesde gangster, maar juist met privé-detective Takayuki Yagami. Je krijgt alleen wel meteen een flinke zaak voor je kiezen, want Yagami moet onderzoek doen naar een seriemoordenaar in Tokyo, die leden van de yakuza vermoordt en hun ogen steelt.
Ondanks dat je dus aan de andere kant van de wet bezig bent, kent Judgment wel een aantal overeenkomsten met de Yakuza-reeks. Zo komt het gevechtssysteem veel overeen, dus mag je weer lekker gaan knokken op de straten van Tokyo.
Maar daar blijft het niet bij qua gameplay, want Yagami ook een detective en dat betekent dat je aan de slag kan met een investigation mode, waarbij je op zoek moet gaan naar bewijsmateriaal en hints om je vooruit te helpen in de zaak. Ook zal je verdachten stilletjes moeten schaduwen en waar nodig de achtervolging inzetten. Judgment heeft dan ook alles in huis om je de held in een Japanse detective te laten voelen en het avontuur kan je nu bovendien met veel korting scoren!
fire emblem warriors season pass de moeite waard 123957 1

Fire Emblem Warriors op de Switch

Liefhebbers van musou games, met name bekend door de Dynasty Warriors franchise, hebben weer iets nieuws om naar uit te kijken. Tijdens de Nintendo Direct in februari is Fire Emblem Warriors: Three Hopes aangekondigd. We hoeven ook niet lang te wachten op de release, want 24 juni 2022 komt de game al uit. Heb je het eerste deel in de reeks nog niet gespeeld, dan is nu dus het ideale moment om dat niet te doen. En je kan de actievolle game ook nog eens met veel korting krijgen.
In Fire Emblem Warriors wordt het koninkrijk van Aytolis aangevallen door koning Oskar of Gristonne, die als doel heeft om de kwaadaardige Chaos Dragon Velezark tot leven te wekken. Het verhaal van de game is niet extreem origineel, maar het geeft de speler wel het perfecte excuus om te gaan vechten tegen enorme legers, zoals we gewend zijn van musou games.
Je krijgt daarbij de controle over verschillende Fire Emblem-karakters en wapens, van zwarten en lansen tot aan bogen en magische spreuken. En als je nog een Amiibo in huis hebt liggen van een Fire Emblem-karakter, dan kan je die gebruiken voor speciale wapens. Een game die Fire Emblem-fans niet mogen missen dus.
yakuza like a dragonf1604493199

Yakuza Like A Dragon op PS4, PS5 en Xbox

De spin-off-reeks van Judgment is niet het enige waar Ryu Ga Gotoku Studio sinds mee heeft beziggehouden de laatste jaren. Ondanks dat het verhaal van protagonist Kiryu namelijk ten einde is gekomen, gaat de Yakuza-franchise gewoon door met Yakuza Like A Dragon.
Voor het nieuwste deel in de serie heeft de ontwikkelaar alleen wel een drastische keuze gemaakt. In plaats van een echte brawler heeft de SEGA studio namelijk besloten om een turn-based gevechtssysteem te gebruiken. Ichiban Kasuga, de nieuwe protagonist die je onder de knoppen krijgt, zal nog steeds zijn vuisten laten spreken, maar je krijgt dus niet meer direct de controle over de yakuza. Naast Kasuga kan je ook andere karakters voor je laten vechten. De studio heeft er bovendien een unieke twist aan het klassieke systeem gegeven, door spelers de mogelijkheid te geven om objecten of de omgeving tot hun voordeel te gebruiken.
Natuurlijk is een Yakuza game ook niet compleet zonder talloze zijmissies en minigames om te voltooien in de straten van Tokyo. Zo kan je tussen de gevechten door genieten van onder andere karaoke en de nieuwe activiteit Dragon Kart. Als je een fan bent van de Yakuza-reeks, dan wil je het nieuwe avontuur zeker niet missen, zelfs niet met de compleet andere gameplay.
south park the fractured but whole switch release aangekondigd 127740 6

South Park The Fractured But Whole op PS4, Switch en Xbox

Over creatieve turn-based gevechten gesproken, ook de South Park games van Ubisoft hebben een manier gevonden om een unieke twist te geven aan het eeuwenoude gevechtssysteem. Zo kan je in South Park The Fractured But Whole verschillende superkrachten hanteren en werken de arena’s met verschillende vakken, waar je strategisch gebruik van moet maken. Het systeem is opvallend diepgaand, wat je misschien niet zou verwachten van een South Park game.
In tegenstelling tot The Stick of Truth hebben de bekende karakters deze keer niet het Game of Thrones-virus te pakken, maar zijn ze helemaal wild geworden van superhelden. Duidelijk geïnspireerd door de enorme populariteit die het MCU geniet. De vrienden kunnen het er alleen niet over eens worden of hun media franchise van superhelden een film of Netflix-serie moet worden, waardoor er twee rivaliserende facties ontstaan.
Ondertussen stuiten de kinderen ook nog eens op een diepgaand complot, wat koste wat kost tegengehouden moet worden. En dat biedt natuurlijk genoeg ruimte voor veel gevechten met allerlei South Park-karakters en de iconische humor van de serie.