Kijk jij uit naar de nieuwe Thief? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 13 mei 2017 om 15:00
xgn google image
Deze week staat de XGN Doe Mee in het teken van de sluipgame der sluipgames; in ieder geval, de trilogie wordt zo gezien. Want kijk jij uit naar de nieuwe Thief? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over jullie verwachtingen van Darksiders 3. De hack ‘n’ slash serie mag volgend jaar het derde deel verwelkomen, maar over de game is nog niet veel bekendgemaakt; wie je speelt en waar het zich afspeelt bijvoorbeeld. Toch zijn jullie wel benieuwd naar een nieuw deel en heeft het artwork al een streepje voor bij janet-sietzema:
Het is echter de vraag of de game diezelfde tekenstijl gaat volgend als in het origineel; schrijver en tekeneer Joe Mad werkte namelijk niet mee aan deel twee, maar misschien staat de deur voor deel drie open. Het is afwachten wanneer ontwikkelaar Gunfire Games of uitgever THQ Nordic meer nieuws bekendmaken over hun nieuwe titel.
Goed, eventjes genoeg over Darksiders 3. De XGN Doe Mee zag deze week veel nieuws voorbij komen: System Shock 3 die uit zou blinken ten opzichte van zijn spirituele opvolgers (BioShock) en diens voorgangers of het nieuws dat de Mass Effect serie tijdelijk een koelkast wordt gezet. Toch gaat de Doe Mee voor iets anders, namelijk het volgende:

Kijk jij uit naar een nieuwe Thief?

De originele trilogie van Thief werd unaniem geprezen om zijn sluipelementen en verschillende manieren hoe je door een level kon kruipen, rennen en natuurlijk sluipen. In 2014 zagen we een reboot van de serie, maar deze werd niet al te warm onthaald. Het vraagstuk is dus: kijk jij uit naar een nieuwe Thief? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij uitkijkt naar een nieuwe Thief. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!