De moeilijkste game die jij ooit hebt gespeeld? - XGN Doe Mee

  Een gelukkig nieuwjaar gewenst door de XGN Doe Mee! Laten we met zijn allen hopen dat 2015 een fantastisch gamejaar wordt met nieuwe titels, zinderende sequels en meer moois. En hoe kun je dat beter doen dan met een gloednieuwe stelling en jullie vooruitzicht voor dit jaar?

  Vorig jaar was de vraag waar jullie naar uitkijken in dit jaar. Natuurlijk komen er tal van games voorbij als Uncharted 4, Halo 5, Batman: Arkham Knight, The Witcher 3 en Zelda Wii U. Maar ook series als Better Call Saul, Penoza en Game of Thrones passeren de revue. Maar uitkijken naar een nieuwe(re) versie van de 3DS? Het trok de aandacht van de XGN Doe Mee, dus Dominus is de eerste reactie van week van dit kalenderjaar.

  Dominus - Level 12

  De (hopelijk ook in Europa) release van de New 3DS. Mocht dat niet snel genoeg gebeuren, neem ik ook genoegen met een prijsdaling van de huidige 3DS. Ik wil godverredomme Pokémon spelen.

  Duidelijke taal, waar zelfs een godlasterende zin aan te pas komt. De XGN Doe Mee is nu ook zeer benieuwd naar deze nieuwere versie van de Nintendo 3DS. Maar dat heeft ook vooral te maken met de aanstaande remake van The Legend of Zelda: Majora's Mask.

  Terug naar belangrijkere zaken. De XGN Doe Mee is namelijk benieuwd naar het lief en leed van de gamers; het leed dan nu vooral. Want of games nu te 'makkelijk' tegenwoordig zijn of dat er bepaalde spellen een fikse uitdaging bieden, er zullen altijd titels zijn die het bloed onder je nagels vandaan halen. Vandaar de volgende stelling:

  Wat is de moeilijkste game die jij ooit hebt gespeeld?

  Welke titel heeft jouw echt met een controller door de kamer doen gooien. Was het weer die verdoemde Dark Souls of misschien zelfs een echte klassieker zoals Ninja Gaiden op de NES? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel juist vooral waarom jij het zo'n lastige titel vond. Zien wij je volgende week weer. Tot dan en geniet nog van de oliebollen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.