De top 5 leuke 3DS games voor 2015

Article
zondag, 04 januari 2015 om 18:58
xgn google image
2014 was weer een geweldig jaar voor de handheld gamer op de Nintendo 3DS. We kunnen natuurlijk niet bijven hangen in het verleden, en dus kijkt XGN naar een aantal gave games die volgend jaar uitkomen. Dit is de top 5 leuke 3DS games voor 2015!

5. Fossil Fighters: Frontier

Dit is inmiddels alweer het derder deel in de Fossil Fighters serie, maar dit is de eerste waar wij Europeanen ook onze tanden in kunnen zetten. De andere twee delen kwamen namelijk alleen in Japan en de Verenigde Staten uit. In Fossil Fighters: Frontier stap je in een voertuig om de exotische omgeving de verkennen en fossielen op te graven. In deze fossielen zitten Vivosaurs die voor jou kunnen vechten.
Je kan je Vivosaurs laten vechten met wilde Vivosaurs en de jouwe sterker maken. De afkorting van Fossil Fighters Frontier is FFF, F is de zesde letter in het alfabet... betekent dat misschien dat Fossil Fighters Frontier duivels goed gaat worden? We zullen het zien!
Fossil Fighters: Frontier komt op een nog onbekende datum in 2015 naar de Nintendo 3DS.
64847

4. Code Name: S.T.E.A.M.

S.T.E.A.M. staat voor Strike Team Eliminating the Alien Menace en het spel heeft een negentiende eeuwse steampunk setting in Londen. De game wordt momenteel ontwikkeld door Intelligent Systems met Hitoshi Yamagami aan de boeg van het project. De beste man is bekend van onder andere Xenoblade Chronicles, Fire Emblem een paar Pokémon-spellen. Yamagami is groot fan van strategiegames en hoopt met deze game meer mensen te bereiken.
Code Name: S.T.E.A.M. gaat een strategiegame worden met third-person shooter elementen. In plaats van boven de actie zit je er midden in! De game gaat een bizar verhaal, een originele setting en een unieke stijl aan ons introduceren. Het lijkt erop dat Code Name S.T.E.A.M één van de meest unieke games van 2014 gaat worden.
Code Name: S.T.E.A.M. komt in mei 2015 naar de Nintendo 3DS.
64848

3. Xenoblade Chronicles New 3DS

Het is nog even wachten totdat de officiële release van de New Nintendo 3DS in Europa bevestigd wordt, maar de kans is groot dat deze handheld volgend jaar ook gewoon naar ons kleinde landje komt. Samen met de New Nintendo 3DS moet dan ook Xenoblade Chronicles New 3DS uitkomen, een port die niet mogelijk was op de originele 3DS. Met de extra rekenkracht van de New 3DS is deze remake/port dus wél mogelijk.
Het is nog niet bekend wat deze New 3DS versie van Xenoblade Chronicles precies gaat toevoegen aan de game, maar als het ook maar een beetje lijkt op het origineel zitten we wel goed. Die kreeg namelijk een dikke 9.2 in de Xenoblade Chronicles review! Genoeg reden dus om alvast enthousiast te worden voor deze titel.
Xenoblade Chronicles New 3DS komt op een nog onbekende datum in 2015 naar de New Nintendo 3DS.
64858

2. Monster Hunter 4 Ultimate

In Japan is Monster Hunter 4 al een jaartje uit, maar hier moeten we nog een tijdje wachten voordat we weer monsters kunnen jagen. Dit vierde deel in de populaire Monster Hunter serie is anders dan zijn voorgangers omdat het meer is gebaseerd op drie dimensionale beweging. Je kan nu vloeiender en in alle richtingen muren op klimmen. Ook gaan monsters de omgevingen bewuster gebruiken.
Ook zal de game anders zijn dan zijn voorgangers door meer focus te leggen op avontuur en verhaal. Monster Hunter 4 Ultimate zal de eerste handheld Monster Hunter game zijn met volledig geïntegreerde online multiplayer. In Japan is de game al een paar miljoen keer over de toonbank gegaan en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Laat het maar komen!
Monster Hunter 4 Ultimate komt begin 2015 naar de Nintendo 3DS.
64859

1. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Deze remake van de Nintendo 64 klassieker werd heel erg lang door Nintendo ontkend, maar toen de game dan tóch officieel aangekondigd werd slaakte de wereld een collectieve vreugdeskreet. De game gaat niet zomaar een port van het origineel worden. Er is nu ook rekening gehouden met spelers die nog nooit een Zelda game gespeeld hebben en er is rekening gehouden met het feit dat je de Nintendo 3DS elk moment dicht kan doen.
Maak je maar geen zorgen om de moeilijkheidsgraad, want de game wordt niet makkelijker gemaakt. De drie-daagse cyclus blijft hetzelfde en het systeem van andere mensen hun acties volgen is niet gewijzigd. Een boss battle wordt wel veranderd en je zal in staat zijn om niet op één, maar op twee plekken te vissen. In andere woorden: The Legend of Zelda Majora's Mask 3D is dé game voor de 3DS in 2015!
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D komt begin 2015 naar de Nintendo 3DS.

Populair Nieuws