Moeilijke Nintendo Switch games - De grootste frustraties voor onderweg

  De Nintendo Switch heeft een groot aanbod aan geweldige games. Sommige hiervan zorgen voor veel hoofdpijn en frustratie, aangezien deze extreem moeilijk zijn. Lees hier meest moeilijke Nintendo Switch games. Na het spelen van deze lijst zal niemand je meer normaal aankijken in de trein.

  10. Thumper

  Onze eerste titel in de lijst van moeilijke Nintendo Switch games is Thumper. In de game speel je als een ruimtekever die het op moet nemen tegen een vijandig reuzenhoofd. Je raast over een circuit, waarop je op het ritme verschillende moves moet uitvoeren. Je kunt dit een beetje vergelijken met games als Beat Saber en Guitar Hero, waar snelheid ook extreem belangrijk is.

  De ritmische hel van Thumper zal steeds sneller worden en je reflexen zullen steeds sneller moeten reageren. Deze game is te downloaden in de Nintendo eShop voor 19,99 euro voor de Nintendo Switch.

  9. The Binding of isaac: Afterbirth+

  Isaac heeft een doolhof onder zijn huis gevonden, waar het stikt van monsters en power-ups. Deze extreem verslavende game is ook redelijk moeilijk, hierdoor staat The Binding of Isaac: Afterbirth+ op nummer 9 van onze moeilijke Nintendo Switch games. De moeilijkheid komt vooral naar boven als je niet de juiste items krijgt die je nodig hebt om dieper de doolhoven in te gaan.

  In deze twin-stick, top-down shooter is het extreem belangrijk om mobiel te blijven en continu te blijven schieten. De vijanden doen dit namelijk zelf ook en het is dus extreem belangrijk dat je deze uitschakelt voordat je in een spinnenweb van laserstralen terecht komt. The Binding of Isaac: Afterbirth+ is te downloaden voor de Nintendo Switch voor 39,99 euro.

  8. Enter the Gungeon

  Enter the Gungeon is net als The Binding of Isaac een twin-stick, top-down game je steeds meer en moeilijkere vijanden tegenkomt. Deze titel is een van de meest verslavende shooters op de Nintendo Switch, maar heeft ook een extreme moeilijkheidsgraad.

  Als je sterft in Enter the Gungeon zul je namelijk helemaal opnieuw moeten beginnen en alle behaalde levels nog een keer moeten doorstaan. Als je even niet geconcentreerd bent kan dit voor extreme frustratie en woede zorgen. Als je de frustrerende maar zeer uitdagende game Enter the Gungeon wilt spelen kun je deze downloaden voor 14,99 euro op de Nintendo Switch.

  7. Butcher

  Butcher is een zeer diepgaande game, waar het enige doel is ‘Vermoord alles en iedereen’. Nou niet zo diepgaand als je misschien dacht, maar wel extreem leuk en ook heel moeilijk. De game is bedoeld om op ‘Hard-mode’ te spelen, aangezien ‘Easy’ alleen voor kleuters is blijkbaar. In een 2D Doom-achtige sfeer knal, hak en blaas je al je vijanden op.

  Butcher is niet voor de softies onder ons, aangezien de game je genadeloos zal afslachten als het de kans ervoor ziet. Schaf maar alvast een beschermfolie aan voor je Nintendo Switch, aangezien je deze waarschijnlijk door de kamer heen zult smijten na het spelen van deze titel. Fijn is dat Butcher voor maar 9,99 euro te downloaden is voor de Nintendo Switch.

  6. Super Meat Boy

  Op nummer zes van moeilijke Nintendo Switch games staat Super Meat Boy. Maak je klaar om je van pleisters gemaakte vriendin te redden uit de handen van een foetus in een potje met een pak aan. Ja dit klinkt misschien als een slechte horrorfilm, maar dit is het doel van Super Meat Boy. Je speelt als een geanimeerd blokje vlees dat zich een weg baant door de levels vol met obstakels.

  Het bloed zal onder je nagels vandaan komen als je voor de zoveelste keer wordt vermalen door een industriële zaag of als je voor de vijfde keer in de afgrond valt. Super Meat Boy is extreem leuk, maar ook extreem frustrerend. De game is te downloaden voor 12,99 euro voor de Nintendo Switch.

  5. Wulverblade

  De middenmoot van moeilijke Nintendo Switch games wordt gevuld met Wulverblade. Met brute kracht als wapen vernietig jij elke vijand in de game. Deze beat-em-up-titel zet je oog in oog met oneindig veel vijanden. Tot bloedens toe sla je hier en daar een schedel in of scheid je wat ledematen van verschillende lichamen. In Wulverblade word je niet bij je handje vastgehouden, maar word je direct in de actie gegooid.

  Jij speelt als een aantal bloeddorstige barbaren die het tegen de moeilijkste vijanden op moeten nemen. Geen zorgen, want deze personages brengen brute kracht met zich mee. Wulverblade kun je voor 16,99 euro downloaden op de Nintendo Switch.

  4. The End is Nigh

  Nummer vier van moeilijke Nintendo swwitch games is The End is Nigh. Opperste concentratie en veel geduld zal je nodig gaan hebben tijdens het spelen van deze titel. De 2D platformer heeft extreem moeilijke levels, waardoor je soms het liefst je tv uit het raam gooit en je Switch tegen de muur. Je speelt als Ash, een van de wezens die het einde van de wereld heeft overleefd. Het is aan jou om hem te helpen met het maken van een vriend, gemaakt van stukjes mens die je moet verzamelen.

  Ohja, als je dit nog niet luguber genoeg vindt kun je ook nog honderden kleffe, zompige tumoren verzamelen om het helemaal af te maken. In meer dan 600 levels probeer je het einddoel te bereiken, met nadruk op probeer aangezien deze platformer extreem moeilijk is. Als je de haren nog niet uit je hoofd hebt getrokken van de vorige titels zul je dit bij The End is Nigh zeker wel gaan doen. De game kun je voor 14,99 tumoren, oh sorry euro’s downloaden voor de Nintendo Switch.

  3. Slain: Back From Hell

  In een duistere wereld moet jij zes rijken verlossen van de tiran die het bedreigt. Je vecht een weg door een land vol met levensgevaarlijke wezens en ontwijk je demonische vallen. De game is maar op een moeilijkheidsgraad te spelen, geen makkelijke uitweg dus. En makkelijk zal het zeker niet worden als je keer op keer dood wordt gemaakt door wezens groot en klein.

  Slain: Back From Hell is misschien wel een van de moeilijkste games op de Nintendo Switch en deze staat dan ook op nummer drie van moeilijke games. Deze onvergeeflijke en extreem moeilijke game kun je downloaden voor 19,99 euro op de Nintendo Switch.

  2. Furi

  Onze tweede plaats van moeilijke Nintendo Switch games gaat naar Furi. Deze titel is bedoeld om op de moeilijkste graad te spelen. Dit wordt ook aanbevolen als je de game begint. Je zult geen unlockables kunnen krijgen in easy mode als je de game niet eerst op de moeilijkste graag speelt. Dit is al een extreem irritante feature, waarna je je Switch het liefst kapot knijpt als een overrijpe tomaat op een zomerse dag.

  De game zal je keer op keer op de meest brute manieren vermoorden totdat je doorkrijgt hoe de patronen van de vijand werken. Als je eindelijk een eindbaas door hebt en hebt verslagen ga je door naar de volgende net zo moeilijke vijand. Door het spelen van Furi zul je meer scheldwoorden uitspreken dan dat nodig is, maar dat is ook het hele idee. Deze game kun je voor 19,99 euro downloaden op de Nintendo Switch.

  1. Dark Souls: Remastered

  Dark Souls is een geweldige actie-RPG met een gigantische wereld. Jammer genoeg krioelt deze wereld van de meest irritante en sterke vijanden. Vooral de eindbazen in Dark Souls zullen je nachtmerries en een behoefte aan antidepressiva geven. Als je door de normale vijanden al niet wordt vermoord zullen de eindbazen hier een schepje bovenop doen door je soms in een keer dood te maken.

  Als je de patronen eenmaal kent van de verschillende vijanden zullen deze een mindere uitdaging geven, en met minder bedoelen we ongeveer 0,1% minder moeilijk, aangezien deze je nog steeds in een klap de grond in kunnen boren. Dark Souls staat op nummer 1 van onze moeilijke Nintendo Switch games. De remastered-versie van het eerste deel is te downloaden voor 39,99 euro.

  Moeilijke Nintendo Switch games

  Na het spelen van deze lijst met games zul je misschien wel woedebeheersing therapie nodig hebben, maar dat zal het wel waard zijn. Alle onvergeeflijke titels in deze lijst zijn naast extreem moeilijk of extreem leuk. Vooral voor onderweg, aangezien deze allemaal op de Nintendo Switch gespeeld kunnen worden.

  Thumper

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.