Beste PlayStation Store deals op dit moment - Deze kun je niet laten liggen

  Zowel veel oude games als veel nieuwe titels zijn op dit moment in de aanbieding in de PlayStation Store. Naast kleine prijsverschillen zitten hier ook een aantal grote kortingen tussen. lees hier de beste PlayStation Store deals van dit moment die je niet kunt laten liggen.

  10. Unravel Yarny-bundel

  De beste PlayStation Store deals van dit moment starten we met Unravel Yarny-bundel. Het avontuur in unravel ga je aan met een aandoenlijk personage, compleet gemaakt van garen. Met één of twee spelers baan je een weg door de puzzels, waar samenwerking extreem belangrijk bij is. Je kunt een eigen karakter creëren, waarmee je in co-op of singleplayer puzzels oplost.

  Unravel Yarny-bundel neemt je mee naar veel verschillende omgevingen, van ijzige vlaktes tot aan mossige bossen. In de bundel zit Unravel en Unravel Two. Deze zijn samen te downloaden voor maar 14,99 euro tot en met 21 maart 2019.

  9. De Sims 4

  De Sims 4 staat op nummer 9 van beste PlayStation Store deals. Creeër er op los wanneer je een compleet nieuw leven bouwt in De Sims 4. Je kunt het niet gek genoeg bedenken of het kan wel. Word je astronaut met als bijbaan bakker? Of blijf je huisvader met je 300 katten en verschillende reptielen? Het kan allemaal in De Sims. In de altijd hilarische taal die niemand verstaat ga je relaties aan met wie je maar wilt.

  Wil je een compleet ander leven? Maak het in De Sims 4. De titel is tot en met 21 maart 2019 te kopen voor de helft van de prijs, namelijk 19,99 euro in de PlayStation Store deals.

  8. EA Sports UFC 3

  Sla, trap en hak op je tegenstander in in EA Sports UFC 3. Kies uit de beste vechters van rond de hele wereld, bijvoorbeeld Conor McGregor. De snelle en levensechte gevechten zijn niet voor de zwakken onder ons. Gelukkig hoeven we zelf geen klappen uit te delen en drukken we gewoon op de knoppen.

  UFC 3 is te spelen op de PlayStation 4 en kun je tot en met 21 april voor 14,99 downloaden in de PlayStation Store. Dit is een korting van maar liefst 70% op de oude prijs. De deluxe-editie is voor 19,99 te downloaden.

  7. Need for Speed: Payback

  Begeef je je in de onderwereld van Fortune Valley, waar jij en je team verenigd worden door wraak om The House uit te schakelen. Dit misdaad kartel heerst over criminelen, casino’s en de politie. Speel als verschillende racers die samen moeten werken om The House uit te schakelen.

  Het uiteindelijke doel is meedoen aan een race, waar je het kartel eindelijk mee kan stoppen. Doe je gordel vast en smeer je remmen maar in, want Need for Speed: Payback is voor maar 14,99 euro te downloaden in de PlayStation Store. De Deluxe-editie kost 19,99 euro.

  6. Ace Combat 7: Skies Unknown

  Vijf jaar nadat Ace Combat: Infinity uitkwam kunnen we weer het luchtruim verkennen in Ace Combat 7: Skies Unknown. Haal vijandelijke vliegtuigen neer en beweeg vrij door de lucht met jouw voertuig. In multiplayer kun je met maximaal acht spelers tegen elkaar strijden.

  Ace Combat 7: Skies Unknown was eerder 69,99 euro, maar heeft nu een kleinere prijs tot en met 14 maart van 44,99 euro. De Deluxe-editie kost nu 59,99 euro. Je kunt deze deals allebei downloaden in de PlayStation Store.

  5. XCOM 2

  Op nummer vijf van beste PlayStation Store deals staat XCOM 2. De aarde is in de handen van aliens. Neem het bevel van de Avenger over en stuur je aanvalsteam aan. Verzamel meer bondgenoten en verdrijf de vijand van de planeet. Je kunt kiezen uit vijf klassen om je team mee samen te stellen, die allemaal unieke vaardigheden hebben.

  Het is aan jouw onderzoekers om wapens en pantsers beter te maken, zodat je de overhand houdt tegen de vijand. XCOM 2 is tot en met 21 maart te downloaden voor 11,99 euro, waar de Deluxe-editie 14,99 euro kost.

  4. FIFA 19

  Nummer vier op onze lijst met PlayStation Store deals is FIFA 19. Speel als al jouw favoriete teams en ga uitdagingen aan als de Champions League. Dribbel over het veld als Ronaldo of schiet de bal net in de kruising met Neymar. Stel je eigen team samen en ga online de strijd aan met andere spelers om te kijken wie het beste team heeft samengesteld.

  FIFA 19 is het nieuwste deel in de FIFA-reeks en zorgt weer voor uren aan voetbal-plezier. Al is het niet met het openmaken van spelers-pakketten, dan is het wel met het uittesten van de verschillende teams. FIFA 19 is tot en met 21 maart voor 29,99 euro te downloaden in de PlayStation Store.

  3. Battlefield 5

  Het nieuwste deel van Battlefield, Battlefield 5 staat op nummer drie van beste PlayStation Store deals van het moment. Vecht in gigantische oorlogen, rij je tegenstanders plat in de meest gevaarlijke tanks en belaag de vijand van boven in de snelste vliegtuigen. Battlefield V stuurt je wederom over de hele wereld om conflicten op te lossen.

  Beleef De Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren en ga online de strijd aan met maximaal 64 spelers. Battlefield V is voor een waanzinnige prijs van 34,99 te downloaden tot en met 21 maart in de PlayStation Store. Deze fantastische game staat dan ook op nummer drie van onze PlayStation Store deals.

  2. Dishonored 2

  Op nummer twee van beste PlayStation Store deals staat Dishonored 2. In het tweede deel van Dishonored kruip je in de huid van Corvo Attano of keizerin Emily Kaldwin. Kies je ervoor om zo stil mogelijk door de levels te sluipen, of neem je een meer directe aanpak en schiet je iedereen overhoop? Het is aan jou hoe je de lastige vijanden uitschakelt en tegelijkertijd ook beslissingen maakt die cruciaal zijn voor het einde.

  Dishonored 2 is een parel van een game, waar je urenlang zoet mee bent. De hoeveelheid aan speelstijlen zorgen elke keer voor een unieke speelstijl. De nummer twee van onze PlayStation Store deals is tot en met 21 maart te downloaden voor 14,99 euro.

  1. Grand Theft Auto V

  In het dertiende deel van de franchise stap jij in de rol van Michael de Santa, Franklin Clinton en Trevor Philips. Zij zijn elk op hun eigen manier aan het overleven in Los Santos, waar ze zoeken naar geluk. De gigantisch grote map van GTA V zorgt voor veel content om te spelen. Van overvallen plegen tot aan door de stad rondlopen en iedereen terroriseren. Alles kan ik Grand Theft Auto V.

  In GTA Online kun je hier nog veel verder mee en kun je samen of tegen andere spelers spelen in verschillende spelmodus. Wij gaven de game al een 9.0 in onze review, wat zeer terecht is. Deze geweldige game staat ook op nummer één in onze lijst van PlayStation Store deals en is tot en met 21 maart voor 14,99 te downloaden op de PlayStation 4.

  De beste PlayStation Store deals van het moment

  Deze lijst met beste PlayStation Store dealsis toch wel de kers op de taart van de PlayStation Store. Fantastische games als GTA V kun je gewoonweg niet laten liggen voor deze prijs. Kijk wel goed tot welke datum de aanbieding geldig is, want je wilt deze echt niet mislopen.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.