5 toffe Microsoft exclusives uit de Xbox E3 persconferentie!

Article
maandag, 12 juni 2017 om 6:38
xgn google image
Tijdens de Xbox E3 briefing van gisteravond zijn maar liefst 22 exclusieve titels langsgekomen. Bekende games zoals Sea of Thieves en Crackdown 3 kwamen voorbij, maar er werden ook nieuwe titels uit de doeken gedaan. In dit overzicht vind je 5 toffe Microsoft exclusives op een rijtje!
De E3 2017 persconferentie van Microsoft bevatte maar liefst 42 verschillende games, waarvan er 22 Microsoft exclusives waren. Deze titels komen dus exclusief uit voor de platformen van Microsoft: Xbox One, Windows 10 en natuurlijk de krachtige nieuwe Xbox One X. In dit artikel zetten wij vijf toffe Microsoft exclusives op een rijtje om naar uit te kijken!

5. Sea of Thieves

Tijdens de persconferentie van Xbox kregen we meer te zien van Microsoft exclusive Sea of Thieves. Een hele hoop meer, aangezien we getrakteerd werden op een gameplay trailer van bijna tien minuten! De trailer is bovenaan deze pagina te bekijken en werpt een uitgebreide blik op de gameplay van Sea of Thieves.
Zeker voor fans van co-op games is dit een titel om naar uit te kijken. In de game kun je met vier spelers aan de slag om de piraat uit te hangen; van schatzoeken tot het overnemen van de schepen van andere spelers. Daarnaast bevat de game een hoop humor en genoeg actie om spelers zoet te houden. Een precieze release is helaas nog niet vrijgegeven, maar Sea of Thieves moet aan het begin van 2018 verschijnen.
113030

4. Ori and the Will of the Wisps

Tijdens de E3 persconferentie werd uitgepakt met een prachtige onthulling van de nieuwe Microsoft exclusive Ori and the Will of the Wisps. De trailer werd begeleid door live pianomuziek, waardoor het geheel een zeer indrukwekkende lading kreeg. Deze nieuwe game vormt een vervolg op Ori and the Blind Forest, de succesvolle platformer die in 2015 verscheen.
We hebben helaas nog weinig informatie gekregen over deze nieuwe Microsoft exclusive. Wanneer Ori and the Will of the Wisps verschijnt is dus niet duidelijk. Maar de trailer laat in ieder geval zien dat we wederom een prachtig platform-avontuur mogen verwachten.
113031

3. State of Decay 2

Tijdens de E3 van vorig jaar werd een vervolg op State of Decay al uit de doeken gedaan, maar we weten nu eindelijk meer over de release van deze Microsoft exclusive. State of Decay 2 verschijnt in de lente van 2018 voor Xbox One en Windows 10. Voor zombiefanaten is dit natuurlijk een grote titel om naar uit te kijken. Niet alleen kan je je uitleven door hordes zombies om te leggen, maar je zult ook wederom goed moeten nadenken om te overleven.
State of Decay 2 speelt zich af in de zeer nabije toekomst in een klein stadje in Amerika. De wereld is overgenomen door de ondoden en de mensheid dreigt uit te sterven. Als speler moet jij hard aan de bak om te overleven in deze post-apocalyptische wereld. Dit doe je onder andere door het verzamelen van andere overlevenden en het opbouwen van een gemeenschap.
Jouw keuzes staan centraal in het verhaal van State of Decay 2, waarbij iedere beslissing gevolgen zal hebben. Bovendien is de game co-op met drie andere spelers te doorlopen.
113032

2. Crackdown 3

Crackdown 3 is een game die voor het eerst werd aangekondigd tijdens de E3 van 2014. Nu, drie jaar later, is de release van deze actiegame eindelijk bekendgemaakt: Crackdown 3 komt samen met de Xbox One X uit op 7 november. De nieuwe actievolle trailer showt de knotsgekke over the top actie die we van Crackdown 3 mogen verwachten: auto's vliegen in het rond en er komen een hoop wapens voorbij, waaronder raketwerpers.
In Crackdown 3 kruip je in de huid van een super agent die de misdaad moet bestrijden in een futuristische stad. Vernietiging is één van de meest belangrijke elementen in deze open world actiegame: alles kan kapot. De nieuwe trailer vind je bovenaan deze pagina!
113033

1. Forza Motorsport 7

Op de nummer één in deze lijst vinden we een van de paradepaardjes van Microsoft: de Forza franchise. De release van het zevende deel in de reeks was een tijd van tevoren al gelekt, maar tijdens de E3 persconferentie van Microsoft kregen we eindelijk de officiële onthulling van deze nieuwe racegame voorgeschoteld. Dit ging bovendien gepaard met de onthulling van een prachtige auto, namelijk de Porsche 911 GT2 RS, die ook in de game te vinden zal zijn.
Racefanaten kunnen hun hart ophalen met Forza Motorsport 7, want er zullen meer dan 700 auto's in de game te vinden zijn. De Forza reeks staat bovendien al bekend om haar grafische hoogstandjes en met de kracht van de Xbox One X zal de game in native 4K draaien, met een stabiele framerate van 60 frames per seconde.
Forza Motorsport 7 komt op 3 oktober uit voor Windows 10 en Xbox One, dezelfde releasedatum die ook in de eerdere geruchten naar voren kwam.

Populair Nieuws